Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Server metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem chodzi oto że jak zrobie server to strona działa dobrze ale jak juz wyloncze i wloncze server strona wogole niedziała strona jest w apache22 w plikach serverowych.

Pliki serverowe mam od Taki_Nie_Smialy

Strone swoją Wgrałem

proszę o pomoc

Pomogłem daj +

Opublikowano

Do serwera hamachi portmap też jest potrzebne, lecz jeżeli postawiłeś na loopbacku tzn ip 1xx.168.x.x to nawet nie masz co próbować się z tym bawić, ponieważ nie będzie ci to działać.

Odblokować? Wystarczy odpalić.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

No-hamachi nie obliguje do nie wlaczenia port mapa,wrecz przeciwnie...bez portmapa mozesz zapomniec ze bedziesz mial graczy,bo nie bedzie lacznosci z serwerem ;-)

2262874723.png

Opublikowano

Nie mam servera na karcie LoopBack

Jak robie server poraz 1 strona dziala ale jak go zresetuje to juz nie :(

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nie odblokowalem porty w routerze ale jak potrzeba port map to tez moge wlonczyc.
Ale na początku jak zrobie server bez wlanczania portmap dziala ale jak juz wyloncze server i wloncze to juz nie działa.

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nie odblokowalem porty w routerze ale jak potrzeba port map to tez moge wlonczyc.

Ale na początku jak zrobie server bez wlanczania portmap dziala ale jak juz wyloncze server i wloncze to juz nie działa.

Portmap nie potrzebny . Włącz DMZ. I przd resetem maszyny w ftp daj wszystkim plikom chmod'y 777 i zapisz ctrl+s oraz w navicacie ctrl+s. Daj ssy sysinstall.

Opublikowano

Włącz DMZ. I przd resetem maszyny w ftp daj wszystkim plikom chmod'y 777 i zapisz ctrl+s oraz w navicacie ctrl+s. Daj ssy sysinstall

DMZ ustawilem ale dalej nie kumam oco* chodzi napisz moze na skype; ziolostanikziom

Pomogłem daj +

Opublikowano

Włącz DMZ. I przd resetem maszyny w ftp daj wszystkim plikom chmod'y 777 i zapisz ctrl+s oraz w navicacie ctrl+s. Daj ssy sysinstall

DMZ ustawilem ale dalej nie kumam oco* chodzi napisz moze na skype; ziolostanikziom

Nie mam skype only gg a sciagac mi sie nie chce

Opublikowano

Nie a jak to zrobic i czy trzeba zrobic to co wyżej

Pomogłem daj +

Opublikowano

Dalej strona nie whochodzi

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną 192.168.0.101 Sugestie:

• Spróbuj ponownie wczytać:

Pomogłem daj +

Opublikowano

Przepraszam za spam

Jeszcze raz powiem.

Gdy robie server poraz 1 to strona działa gdy wyloncze i wloncze server stona wogole sie nie wlancza.

Narazie mam podstawową strone Taki_Nie_Smialy i ona działa tylko przy 1 stworzeniu servera a potem nie.

Więc prosze o pomoc.

Czy ja to mam wpisac po stworzeniu 1 servera i kiedy i po czym

Wpisz w maszynie

echo ‘accf_http_load=”YES”’ >> /boot/loader.conf

następnie

echo ‘apache22_enable =”YES”‘ >> /etc/ rc.conf

Pomogłem daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...