Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Pluginu na gildię jak na serwerze Kwadratowa Masakra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję pluginu na gildię jak na serwerze Kwadratowa Masakra, czy Hardcore

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Takowy plugin nie istnieje.

Jest on autorski, napisany przez Cubixa - właściciela CraftServe a zarazem programistę od skkf'a. ;)

Podobny skrypt jednak sprzedaje Zaxer. :>

Opublikowano

Takowy plugin nie istnieje.

Jest on autorski, napisany przez Cubixa - właściciela CraftServe a zarazem programistę od skkf'a. ;)

Podobny skrypt jednak sprzedaje Zaxer. :>

Jak nie wiesz, to się nie udzielaj. Kolega wyżej podał mi link do tego pluginu, a ty mówisz, że go nie ma.

WIELKIE dzięki :D

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak nie wiesz, to się nie udzielaj. Kolega wyżej podał mi link do tego pluginu, a ty mówisz, że go nie ma.

WIELKIE dzięki :D

Nie prawda, Risen ma racje, jest to Autorski Plugin na Gildie napisany po części przez Cubixa, oraz przez tomkakaja ;) Nie wiem czemu wszyscy mówią że plugin GUILDS to plugin od skkf'a, ON NIE MA Z NIM NIC WSPÓLNEGO !

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Jak sprawdzic to, ze to od cubixa ? Wejdz na serwer i wpisz /help lub /? Csrv pluginy

Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft.

Jestem chłopakiem.

Niedługo startuje mój serwer Prison.

Opublikowano

Nie prawda, Risen ma racje, jest to Autorski Plugin na Gildie napisany po części przez Cubixa, oraz przez tomkakaja ;) Nie wiem czemu wszyscy mówią że plugin GUILDS to plugin od skkf'a, ON NIE MA Z NIM NIC WSPÓLNEGO !

Ponieważ skkf krecił sezon 5 i teraz jest teraz zbyt na rynku

Pomogłem, daj lajka ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...