Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wstrzymana nagroda za 30k like

masaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można wyczytać na:

http://vk.com/nfsw_ru

Nagroda za 30k like zostaje wstrzymana. Powodem są problemy z pracą strony spowodowane licznym wpisywaniem poprzedniego kodu na Porsche. Piszą, że gdy wszystko naprawią i będzie działało tak jak należy, to wznowią całą akcje z likami. Szacują, że będzie to trwało ok. 3-4 tygodni.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Hahahah,widzialem ze tak bedzie. To zbyt cudowne, by bylo prawdziwe. Cieszcie sie z porshaka, bo to cudo <3

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak myślałem, że EA nie będzie chciała dać kilku kodów w tydzień, bo pewnie liczyli by spore straty, a jak każdy wie oni tylko lecą na kase ale żeby zrobić coś dla graczy to już dla nich ciężko...

Opublikowano

Tak tak...Zjeb*ła się strona od wpisywania kodów...Będą ją naprawiać pół roku...

A na koniec zapomną,że mieli dać jakiś kod...

y6eft.gif

Opublikowano

Tak myślałem, że EA nie będzie chciała dać kilku kodów w tydzień, bo pewnie liczyli by spore straty, a jak każdy wie oni tylko lecą na kase ale żeby zrobić coś dla graczy to już dla nich ciężko...

Jakby chcieli zrobić coś dla graczy, to by dodali anty-hacka, wyścig nie kończył by się automatycznie po tym jak przejedzie pierwszy gracz, włączyli czat i wiele więcej.

BTW, czego wy oczekujecie od EA?

461151420292002410470.png
Opublikowano

To jest kompletna bujda. Te 15.000 subskrypcji zbierali kilka miesięcy i za to, te 15.000 userów dostało kod. Niestety, poszło wirusowo i kod użyło może nawet kilkadziesiąt tysięcy graczy i zaczęło rejestrować się masowo, aby dostać lepsze auta. Tego nie chcieli, więc możemy się teraz z nagrodami pożegnać. ;-)

Opublikowano

A juz liczyłem ze to wszysko jest takie piekne za piekne a to to juz niema co liczyć ze cos dostaniemy

Opublikowano

Ta, 3 kody już to widzę. ;)

Cieszmy się, że mamy totalnie za darmo Porsche. Jak opublikują kod to na pewno wszyscy o nim usłyszą.

Po co tu "gdybać"...

EDIT: Proponuję zamknąć temat.

Opublikowano

Ja myślę, że nie doceniacie EA.

Nie oczekujmy za wiele. Co do prac EA to sądzę, że od zeszłego miesiąca znacznie sie poprawili.

Jest jakiś rodzaj Anti-Hacka, który świetnie się sprawuje. Wśród graczy zdarza się już tylko używanie Tank moda.

Sporadycznie używają Car Changera lub Speed Hacka. Od ostatniego czasu używanie Autofinisha spadło niemalże do zera.

Jeszcze niedawno na 10 tras ponad połowa kończyłą się Autofinishem. Przez ostatnie 2 dni na conajmniej 50 tras zdarzyło mi się tylko 1 czy 2 takie sytuacje.

Do tego większość botów znacznie się osłabiło co zwiększa chęć graczy do uczciwej gry, żeby zarobić na auta za IGC, które mają częste rotacje.

Konkursów jest coraz więcej a ich zasady zmieniły się na lepsze. Co tydzień są ciekawe wyprzedaże, co jakiś czas kody na coś a każde problemy

z serwerami wynagradzane są darmowymi mnożnikami i odkupieniem serii Diamentów.

Jak dla mnie widzę same pozytywy, mam nadzieję, że niebawem wszystko będzie jeszcze bardziej zadbane i wróci przyjemność gry :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Widzę że offtop się już zaczyna.

Jak kod się pojawi to ktoś go na pewno wstawi na forum.

Zamykam.

PS. Roi, 100 % racji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...