Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocencie mnie ;p

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę jest nieźle oby tak dalej :)Tylko staraj się gier nie opuszczać bo to wkurzająca sprawa.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Naprawdę jest nieźle oby tak dalej :)Tylko staraj się gier nie opuszczać bo to wkurzająca sprawa.

Spoko to tylko u mni raz sie zdażyło bo musiałem isc do lekarza ;p

Opublikowano

Bo musiałeś iść do lekarza? Teemo 12/2? Takich ludzi chce się mordować. Btw. Wizyta u lekarza jest chyba planowana, więc nie dokładnie rozumiem dlaczego opuściłeś grę bo poszedłeś do lekarza?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Build na Nasusa słaby, lasthity bolą.

Generalnie ze statystyk ciężko więcej określić, skoro nie widzimy jak grasz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie nawidze afków , jak wiesz ze masz iść to po co zaczynasz grać ??? Do nasusa zmień builda

Opublikowano

To smurf, staty ładne ale farma żałosna, wolałbym mieć 200+ farmy w tej 25 minucie niż 8/3

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Nie rozumiem... smurfienie na 5 lvlu...

Z czymś takim przychodzisz na forum i myślisz że zrobisz sobie fejm...

Po 1. Co to smurf ?

Po 2. Jak ktoś ma 5 lvl to nie znaczy, ze ma lamić jak ciota

Po 3. Zacząłem swoja przygodę na lolu od pbe i gralm rok potem na tego normala...

Opublikowano

Build na Nasusa słaby, lasthity bolą.

Generalnie ze statystyk ciężko więcej określić, skoro nie widzimy jak grasz.

A jaki build na nasusa robić dobry ?

Wszystko pod tanka.

Najlepiej Philosopher stone.

a i w late może pod dmg ten Tiamat.

Reszta aura i tank.

Wyfarmisz się z Q to nie potrzeba Ci itemów pod dmg.

A i iceborn goutlet by był ok

Po 1. Co to smurf ?

Po 2. Jak ktoś ma 5 lvl to nie znaczy, ze ma lamić jak ciota

Po 3. Zacząłem swoja przygodę na lolu od pbe i gralm rok potem na tego normala...

Smurf jest to drugie konto na którym chłopak gra a pierwsze było z 30 lvlem.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Wszystko pod tanka.

Najlepiej Philosopher stone.

a i w late może pod dmg ten Tiamat.

Reszta aura i tank.

Wyfarmisz się z Q to nie potrzeba Ci itemów pod dmg.

A i iceborn goutlet by był ok

Smurf jest to drugie konto na którym chłopak gra a pierwsze było z 30 lvlem.

A to nigdy nie mialem 30 lvl'a ;p tylko max 5 a teraz 6

Opublikowano

Na teemo opuszczone bo musialem do lekarza iść :(

Jak chce ktoś pograć to pisac do Harnasky

eu nordic & east

rany, jak ja czegoś takiego nienawidzę! nie masz czasu, to nie graj, a nie "bo musiałem do lekarza iść", "bo mama zawołała", "bo dziewczyna b***ać chciała". Kurde no co to jest? ty masz na leave'a wy**ane a inni przez ciebie grę uwalają. Jak jest ryzyko, że nie zdążysz zagrać całego meczu, to nie zaczynaj gry albo rób jakieś krótkie pokroju dominion, 3v3, ARAM.

A potem takie typy wpadają na rankedy... -.-"

Ale koniec flejmu.

Co do twoich poczynań, to radzisz sobie rzeczywiście w porząsiu, staty jak najbardziej pozytywne, tylko tak se myślę, czy to nie smerfik jest przypadkiem... Ale co jak co, w gruncie rzeczy jest dobrze.

Opublikowano

Lol gościu chce sie pochwalić jak mu idzie a dzieci płaczą ze raz afk był, jakbyscie sami nigdy nie byli....

Pozatym dobrze Ci idzie ^^

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Lol gościu chce sie pochwalić jak mu idzie a dzieci płaczą ze raz afk był, jakbyscie sami nigdy nie byli....

Pozatym dobrze Ci idzie ^^

rozumiem, że jesteś jedynym wyjątkiem, który na widok AFK'a w swoim teamie wrzeszczy z radości i ekstazy: "hell yeah! znowu będę carrował grę 4vs5! i tak to wygramy, w końcu co takiego może nam zrobić Amumu, Kha, Zed, Vayne i Lux... Nic prostszego! :D "

Sorry ale afk'ów trzeba tępić niezależnie od tego, na jakim trybie grali. Ciekaw jestem, czy też byłbyś tak podniecony, gdyby ci gość wyszedł w środku TF'a na rankedzie, bo ja nie piał bym z radości... ooooo nieee....

jak się za afk'ów ostro nie weźmiemy, to będzie ich coraz więcej.

@2x up

co z tego że normale? czego się spodziewałeś po 5lvl'u? Ranked wina z dwoma pentami w grze przeciwko platynom? Weź się nie ośmieszaj, nie ma w tym nic dziwnego, że gra.... hmmm.... normale? (IMO lepiej niż gdyby pucował się statami z gier na botach)

Opublikowano

Nie jest źle jednak jak poćwiczyłbyś last hitowanie minionów było by dobrze.

W 40 minucie tak 180+ jest już w miare dobrą ilością

Ciężko ocenić kogoś na takim levelu gdzie inni często afkują i do tego nie potrafią grać a ty jednak masz doświadczenie z PBE co zmienia postać rzeczy ..

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

rany, jak ja czegoś takiego nienawidzę! nie masz czasu, to nie graj, a nie "bo musiałem do lekarza iść", "bo mama zawołała", "bo dziewczyna b***ać chciała". Kurde no co to jest? ty masz na leave'a wy**ane a inni przez ciebie grę uwalają. Jak jest ryzyko, że nie zdążysz zagrać całego meczu, to nie zaczynaj gry albo rób jakieś krótkie pokroju dominion, 3v3, ARAM.

A potem takie typy wpadają na rankedy... -.-"

Ale koniec flejmu.

Co do twoich poczynań, to radzisz sobie rzeczywiście w porząsiu, staty jak najbardziej pozytywne, tylko tak se myślę, czy to nie smerfik jest przypadkiem... Ale co jak co, w gruncie rzeczy jest dobrze.

Spokojnie, to jest tylko gra... ludzie nic się nie stanie jak będzie afkiem. Wyjdzcie na świat ....

Co do autora tematu

Mówi że nie jest smurf'em, a napisał wcześniej że grał rok na PBE i nigdy 30 lvl nie miał... Na PBE każdy ma 30 poziom :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...