Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] iPhone4 vs Samsung Galaxy SIII mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz tylko do aplikacji ;D to kup Ipod'ea 4g ... ma ios'a 6 I jest o wiele tanszy od iphone'a

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Kiedyś też napaliłem się na rzeczy od apple i mam Ipada 3 i Iphona 4g , mam też nexusa 7 z androidem. Powiem tak Apple jest masakrycznie przereklamowany niby chodzi super płynnie ( ale co z tego skoro na nexusie 7 i galaxy też ) lecz to wszystko czym może się pochwalić. Up napisał że jeżeli aplikacje to 4g bzdura ! wszystko tam kosztuje MINIMUM ok. 1 euro czyli za najbeznadziejnieszą aplikację zapłacisz 4 zł kiedy na androidzie kosztuje ona 1,50 zł na dodatek wystarczy darmowy program ASTRO żeby odpalić każdy piracki program / grę ( w ios tak nie możesz ). Android jest otwartym systemem , a IOS nie czyli na ios nie możesz bawić się w zmiany wyglądów czy podkręcanie telefonu. W Polsce jeszcze nie funkcjonuje cały google play , możesz ściągać tylko gry i aplikację lecz podobno trwają prace nad rozszerzeniem go do biblioteki , filmów i muzyki. IOS jest może dobry dla Amerykanów lecz w Europie ceny są za wysokie , a system nudny przez to że jest zamknięty . Zdecydowanie bierz samsunga bo póki co to są najlepsze telefony. Nie słuchaj czegoś typu "Bierz IOS bo jest modny / fajny " bo w cale nie jest . Samsung ma wszystko co powinien mieć dobry telefon a android wszystko to co powinien mieć dobry system. Mówi się że android jest mniej płynny itp. lecz na galaxy to nie ma większego znaczenia i tak będziesz miał ultra płynne przejścia i wszystkie gry i aplikacje.

Opublikowano

camy, słyszałeś o pojęci jailbreaku? Po owym tricku, z tego, co wiem, można isntalować pirackie appki.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

2@ up na iPhone też możesz odpalać pirackie programy itp,jak zrobisz Jailbrejka,to coś takiego jak root na androidzie.Poza tym codzienne są darmowe aplikacje,i ogólnie aplikacje które są płatne na androidzie są darmowe na ios jak real racing czy dungeon hunter.

A rozjebał mnie Botanic ,,, tyle że Samsung ma androida, co daje mu przewagę i to sporą''

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

@2up

tak a razem z tym tracisz gwarancje i masz ryzyko popsucia telefonu , na androidzie możesz to zrobić bez żadnego jailbreaka wystarczy wpisac w wyszukiwarke google play astro , ściągnąć gre z np chomikuj , wgrać na telefon i włączasz tym programem bez ryzyka straty gwarancji czy telefonu.

@up

obie gry są darmowe :P na androidzie wydaje mi się też że jest więcej przecen.

Opublikowano

@2up

prawda , root służy głównie do podkręcania telefonu i do cheat'ów choć te często są marne a jest ryzyko uszkodzenia lecz wątpię żeby przydałoby się galaxy s3 mini jakieś podkręcenie. Tak naprawdę jest to kwestia gustu bo parametrami telefony się prawie nie różnią choć teoretycznie ios jest droższy przez zagraniczne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...