Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Braggy - Początek

maxlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmiechłem, kto ci te bity robi Lichtman?

Nie zwalaj winy na mikrofon, ciebie się słuchać nie da, 0 flow.

Wiem stary , że mam chujowe flow , ale nagrywałem pierwszy raz , a za długo nie nawijam , a Ciebie od dłuższego czasu obserwuje i Ci powiem tak , że Ty hejtujesz każdego na kazdym kroku jakbyś kurwa mam ciote no nic CI kurwa nie pasuje wielka kurwa pani obrażona , od razu mówie Ci , że nic do Ciebie nie mam ,żebyś mi sie tutaj nie spinał ;)

Opublikowano

Wiem stary , że mam chujowe flow , ale nagrywałem pierwszy raz , a za długo nie nawijam , a Ciebie od dłuższego czasu obserwuje i Ci powiem tak , że Ty hejtujesz każdego na kazdym kroku jakbyś kurwa mam ciote no nic CI kurwa nie pasuje wielka kurwa pani obrażona , od razu mówie Ci , że nic do Ciebie nie mam ,żebyś mi sie tutaj nie spinał ;)

No i kto tu wylewa żale?

Po chuj to wrzucasz do netu jak wiesz że chujowe? Zajebisty z ciebie strateg, zupełnie jak z powstaniami, chwalić się że dostaliśmy wpierdol, ty się chwalisz że masz chujowe flow. To co moja wina że miernie nawijasz? Iwona ma lepsze flow...

Tak hejtuje bo chujowe, a to że masz ciotę to mnie nie bardzo obchodzi... Pierwsze piszesz do mnie "pani", a potem "żebyś mi tu nie spinał, bo do cb nic nie mam".

No i najlepsze 17 lat i płaczek z gimnazjum, do mamy na kolano się wyrycz że cię w necie hejtują za chujowe rapsy #PRAWILNIE

e:

"Już" tego nie ma? Ciekawe czemu ;>

hahaha szkoda że tego nie pobrałem czy coś D:

Opublikowano

"Już" tego nie ma? Ciekawe czemu ;>

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...