Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Merkava

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialbym sie spytac czy wam tez tak malo merava uridium zbiera?. Przez cala noc na 3-3 czyli 7 godzin i 40 minut potem ja zrestartowalem zebrala tylko 16580 uridium mysle ze to slaby wynik bo wychodzi ze na godzine zarabia 2k uri ;/

Opublikowano

A i jak kupie juz kbota bo zamiezam i 3 hale z aegisem jak wylece na x-7 pobic dk mk i bmk to bedzie uzywal umek zeby sie wyleczyc albo przywrocic sb sh?

Opublikowano

Kbot niestety nie używa umek. Niedługo ma wyjść pbdobot a potem qbot. Pbdobot to najlepszy bot, i ma funkcję używania umek

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

A ile on kosztuje i czy nie upadnie bo cos slyszalem ze kiedys upadl. U kogo bym go kupil i czym sie tak wyroznia ze jest widocznie najlepszy?

Opublikowano

Jest najlepszy, aktualnie od kilku miesięcy nie działa ale niedługo ma działać. Jest najlepszy ponieważ oferuje szeroki wachlarz konfiguracji. Możesz ustawić uruchamianie empek, smartek, stabilek gdy wróg cię bije. Możesz sobie ustawić żeby niektóre alienki bił innym ammo (np lordakie z r310 a mordony z tych lepszych), żeby podkręcał napędy zlotkiem, nawet zmienia hale przy zbieraniu palladium. Możesz też ustawić używanie umek gdy masz mało osłon albo hp.

Kosztuje 120zl i możesz odpalić naraz jedno konto.

Jest też wersja jednego gimbohakera który zrobił własną wersję. Koszt to 65zl i możesz puszczać 2 konta

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kbot niestety nie używa umek. Niedługo ma wyjść pbdobot a potem qbot. Pbdobot to najlepszy bot, i ma funkcję używania umek

Może i ma ale być może jakby znów padł i ma go nie być kilka miesięcy to niech sobie kolega podziękuje i kupi Kbota. Bo czekać tyle czasu na bota a koszt jego to 120 zl to jakoś mi się nie widzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powie ktos czemu mam tak ze merkava dzialala pieknie teraz wpisuje passy i klikam login nie pojawiaja sie servery czemu? :(

Zapewne już wykorzystałeś swojego triala który trwał 72h, aby bocić tym botem nadal musisz wykupic licencję

@Down

W sumie też racja ;) Zapomniałem że błąd z wczytywaniem strony jest

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Powie ktos czemu mam tak ze merkava dzialala pieknie teraz wpisuje passy i klikam login nie pojawiaja sie servery czemu? :(

Coś z DO, nie działa nawet strona główna.

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną darkorbit.pl

Pozdrawiam.

Już działa!

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...