Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sorcerer nowa postac

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Chcialem zaczac grac w tibie po dosc dlugiej przerwie.. Chce grac Sorcererem, ale sęk w tym ze narazie nie bede kupowac pacca. Czy da rade sorciem bez pacca? I podajcie mi jakis serwer pvp z duza iloscia polaków i miasto dla sorca.. Dzieki.

Opublikowano

Witam..

Chcialem zaczac grac w tibie po dosc dlugiej przerwie.. Chce grac Sorcererem, ale sęk w tym ze narazie nie bede kupowac pacca. Czy da rade sorciem bez pacca? I podajcie mi jakis serwer pvp z duza iloscia polaków i miasto dla sorca.. Dzieki.

Jak chcesz grać na pvp sorkiem bez pacca to odpuść;P , z samą rózgą se nie poradzisz

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No tak tyle ze na 45 lvlu sa sdki, a wczesniej wave'y. Tak to pallem gralem i mi sie juz znudzil, knight po 2 godzinkach gry sie nudzi.. wiec zostaje mi sorc lub drut.. Prosze o odpowiedzi na moje wczesniejsze pytanka ;p

ewentualnie moge zaczac grac knightem, pacca kupic na wakaje lub teraz tylko podajcie serwer i miasto najlepsze dla knighta :p

Opublikowano

Na lajcie dobijesz Sorcem 50 lvl bez PACC

Na start idz do

Venore:

8-13 Trolle

13-22 Amazon Camp

Thais:

8-22 Rotwormy

Kazordon:

22-50 Tomb ;D (ale z nowym wandem)

Mozesz huncic z blokerem potem GS'y ale na takim malym lvl malo oplacalne, a w miedzyczasie zrob knighta cash makera zeby ci na poty zarabial itp

-------------------------

Co do serwera to ja gralem na Antice sporo polakow aktywnych czeste pk ;>

Albo Danubia tez mase polakow ale juz coraz mniej graczy

Opublikowano

Ok, to zrobie tego sorca, jaki serwer? ma byc sporo polakow i zeby sie dalo expic... pacca kupie ale to dopiero za tydzien gdzies ;p I w ile czasu +/- bym wbil 45 lvl?

Opublikowano

Zagraj na aurorze ;) szybciej wbijesz Lvl i skille

Z tym że aby grać na tym serwerku trzeba posiadać pacc ;)

Chyba że gra się za pomocą Tibia Flash.

Co do mnie odradzam grać postacią magiczną na facc.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Ja bym odradzał kategoryczie gre postaciami magicznymi na faccu.

Ale skoro jestes taki uparty to polecam azura/titania .

Im możesz pomagać i tak zrobią swoje.. Nie rozumiem takiej grupy ludzi , wez sobie tego sorka wbij bez facca na pvp Cie 20 knight zabije prędzej niz ty coś zrobisz tym 30 sorkiem jak bd miał .. Rób jak chcesz .

Opublikowano

yyy na aurore nie trzeba miec pacca ;]

Pytam o serwer i miasto dla knighta i sorca.. jak kupie pacca tak za 3 dni to zrobie sobie sorca, knighta, palla i wyskilluje ich sobie na offline training..

Opublikowano

yyy na aurore nie trzeba miec pacca ;]

Pytam o serwer i miasto dla knighta i sorca.. jak kupie pacca tak za 3 dni to zrobie sobie sorca, knighta, palla i wyskilluje ich sobie na offline training..

A nie możesz naprawde wejsc sobie na tibia.com i sprawdzic serwer? na kazdym jest ta sama mapa;f tylko różni się ludzmi , co z tego że ja Ci powiem żebyś tam grał przecież to nie robi różnicy, miasto na początkujacych to thais bo masz blisko do expowisk..

Opublikowano

ale ja chce wiedziec na jakim serwie graja polacy i jest ich sporo.. nie chce z brazolami grac...

titania, amera, aurora[tutaj masz polaczków[ większość neokidy], kyra , furora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...