Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MassBany :|

thefastest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, massban to słowo które dręczy zapewne każdego bottera ;P

Jakie jest prawdopodobieństwo, że dostane bana używając redbot pro ?

Kiedyś było inaczej, teraz sie nie pierdolą tylko od razu delete ;/

Co może mieć wpływ na to, że mnie wykryją ?

Może ktoś wie coś na ten temat więcej.

Opublikowano

Witam, massban to słowo które dręczy zapewne każdego bottera ;P

Jakie jest prawdopodobieństwo, że dostane bana używając redbot pro ?

Kiedyś było inaczej, teraz sie nie pierdolą tylko od razu delete ;/

Co może mieć wpływ na to, że mnie wykryją ?

Może ktoś wie coś na ten temat więcej.

Wpływ może mieć ile bocisz dziennie , czy zmieniasz expa czy siedzisz cały czas na tym samym kilka dni, waypointy jak masz zrypane to tak samo, jak nie odpisujesz jakiemuś graczu a on da reporta. Musisz bocić z głową , ja np na tibi auto wybociłem 50 ek i stoi do dzisiaj:P a bociłem po 5-6 h dziennie z umiarem i zmianami expowiska. pozdro!

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Wpływ może mieć ile bocisz dziennie , czy zmieniasz expa czy siedzisz cały czas na tym samym kilka dni, waypointy jak masz zrypane to tak samo, jak nie odpisujesz jakiemuś graczu a on da reporta. Musisz bocić z głową , ja np na tibi auto wybociłem 50 ek i stoi do dzisiaj:P a bociłem po 5-6 h dziennie z umiarem i zmianami expowiska. pozdro!

To co kubiq ,do tego dochodzi rozwaga , to jak ludzie na Ciebie donosza i tez od farta . Jedni boca długo i nic , druddzy zaczynaja i juz po boceniu:)

Opublikowano

tez system operacyjny ma znaczenie ... Ja uzywam magebota ktory jest bardzo ingerujacym botem i do dzis nie dostalem zadnego delete a przeszedlem z 10 fal mas banow . Niektorzy mowia ze jesli posiadasz system : windows xp i bocisz na nim to jest wrecz nie mozliwe dostac delete . U mnie sie to potwierdza xD do dzis mam windows xp i nigdy nie dostalem bana za bota choc uzywam go caly czas .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tez system operacyjny ma znaczenie ... Ja uzywam magebota ktory jest bardzo ingerujacym botem i do dzis nie dostalem zadnego delete a przeszedlem z 10 fal mas banow . Niektorzy mowia ze jesli posiadasz system : windows xp i bocisz na nim to jest wrecz nie mozliwe dostac delete . U mnie sie to potwierdza xD do dzis mam windows xp i nigdy nie dostalem bana za bota choc uzywam go caly czas .

Wątpie że to jest prawda;d, ja bociłem na różnych postaciach na win xp i win 7 i bana nie mialem;f

Opublikowano

System operacyjny nie gra zadnej roli.

Cipsoft nie ma prawa ingerowac w nasze dane osobiste jak i sprzetowe tak wiec ta opcja odpda.

Opublikowano

Ja tam sobie boce mainem, Jednego massbana przeżyłem chodź teraz mam 82 lv i troche szkoda by było, żeby to wszystko poszło gdzieś do kosza. :P

Tak pytam o wasze doświadczenia z tym. Już kiedyś dostałem delete i nie chciałbym tego powtórzyć, ale jednak bez bota to nie robota, człowiek czasu nie ma. :D

Opublikowano

reporty nic nie dają!

Każdy bot jest wykrywalny przez "tajny" systemik ćipsoftu

Wystarczy że stojąc w depo odpalisz tzw. TA to masz szanse że juz sobie w tibii tą postacią nie pochodzisz

Bot jest pod kase nie pod expa więc po co zmieniać expowisko?

Jedni mają szczęscie a inni wręcz przeciwnie!

dostałem ok. 10 reportów na mojego knight bota a pocilem do 10h staminy. Stoi do teraz. Poprostu miałem farta? może nie?

Dalej boce po 13-15h i jakoś jest git

Może przy kolejnym =massbanie= zostane zbanowany?

Nikt nic nie wie na temat "niezawodnego" systemu cipa

Pierwszym krokiem do zerwania z nałogiem, jest przyznanie się, że go masz!

www.youtube.com/user/supergoblinkiller

Opublikowano

reporty nic nie dają!

Każdy bot jest wykrywalny przez "tajny" systemik ćipsoftu

Wystarczy że stojąc w depo odpalisz tzw. TA to masz szanse że juz sobie w tibii tą postacią nie pochodzisz

Bot jest pod kase nie pod expa więc po co zmieniać expowisko?

Jedni mają szczęscie a inni wręcz przeciwnie!

dostałem ok. 10 reportów na mojego knight bota a pocilem do 10h staminy. Stoi do teraz. Poprostu miałem farta? może nie?

Dalej boce po 13-15h i jakoś jest git

Może przy kolejnym =massbanie= zostane zbanowany?

Nikt nic nie wie na temat "niezawodnego" systemu cipa

Nie wiem czy wiesz ale temat jest już wyczerpany i nie musisz pisać swojej historii zycia tutaj. Nic nie wniosisz do tematu tylko powielasz odpowiedz, i ogarnij troche słownictwo .

Pociłeś? to niezły jesteś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...