Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jasiu i arbuzy

Hamon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na lekcji pani pyta dzieci, kto udźwignie najwięcej arbuzów. Pierwsza zgłosiła się Małgosia: -Ja udźwignę 2! Pani pyta: -A w jaki sposób? -Jeden pod lewą rękę, drugi pod prawą rękę. Następnie Henio podnosi rękę i woła: - Ja udźwignę trzy. Pani zaskoczona pyta: -Heniu, a w jaki sposób chcesz to zrobić? -No, jeden pod lewą rękę, drugi pod prawą rękę , a trzeciego nabije sobie na chu** -Heniu! Jak możesz takie wulgarne rzeczy mówić?! Won z klasy. Tymczasem na końcu sali Jasio woła: Ja udźwignę 5 arbuzów. Pani znów zaskoczona pyta w jaki sposób Jasio to zrobi. Na to Jasio mówi: -Jeden pod lewą rękę, drugi pod prawą rękę, a na ch** nabije sobie Henia.<br />

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jasio idzie z mamą do sklepu. Przed sklepem

widzi pijaka z krzywymi nogami. I głośno mówi do mamy:

- Mamo, ale ten pan ma krzywe nogi!

- Jasiu, ale tak nie wolno! Możesz tego pana obrazić!

Następnego dnia Jasio znowu idzie z mamą do sklepu, widzi tego samego faceta z krzywymi nogami i głośno mówi:

- Ale ten pan ma krzywe nogi!

Wtedy mama już straciła cierpliwość i mówi do Jasia:

- Jasiu, ile mam ci powtarzać że tak nie wolno! Za karę będziesz
siedzieć w domu i nie wyjdziesz dopóki nie przeczytasz Szekspira.

Po trzech miesiącach Jasio znowu idzie z mamą do sklepu i widząc faceta z krzywymi nogami mówi:

- Cóż to za moda nastała w tych czasach, żeby jaja swe nosić w nawiasach.

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...