Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Grecyyy

DomcioSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko. Co sądzicie o grekach w LoL-u?

Moim zdaniem NAJGORSI GRACZE EU.

NP. FIZZ 100 CS 40 MIN 9/12

Heal i ignite

Jestem Gold 3, ale koles był first pickem

Opublikowano

Jebać greków. Kurwiorze, weźmie Ci mid or troll na rankedzie a potem tylko cieszy morde "xaaaaxaaaaxaxaa". I pierdolą coś po grecku zamiast po angielsku

Opublikowano

Znam greka który gra na większym poziomie niż większość mpc, więc proszę was nie gadajcie że każdy grek jest taki sam czyli według was krótko mówiąc chujowy. Z nimi jest podobnie jak z polakami i większością narodów grających w lola. Są dobzi jak i źli gracze.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Osobiscie znam jednego Greka, z ktorym gram juz ponad 5 miesiecy i jest naprawde osoba kulturalna, z poczuciem humoru, normalny spoko czlowiek i grac tez umie i to wedlug mnie bardzo dobrze.+ angielski mega poziom. Za to wszyscy jego koledzy to jest jakas paranoja... wyzywaja o byle co (np jesli napiszesz, ze chcesz isc mida, ale jemu sie to nie spodoba) Na 30 lvlu maja wszystkie skiny a graja tylko z botami, juz nie mowiac o tym, ze nie wiedza co to jest magic resist i na praktycznie full ap team buduja armor... >< po angielsku 3 slowa na krzyz i tylko wyzywanie... Sa wyjatki, ale ciezko... naprawde.

Opublikowano

Znam 3 grekow. Jeden juz wgl nie gra, a tych 2.... Paranoja. Pisza ciagle z capsem, wkrecaja sobie misje ze jebneli pente na rankedzie kims tam, a tak naprawde do na cstomie na botach. Ale jest w ich jeden plus. Moze nie znaja dobrze angielskiego ale nie pisza po grecku i nie wyzywaja.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Czepiacie się tych greków... Ja jeszcze nigdy nie spotkałem greka który trollował... Przeważnie to były dzieci z Brazylii z pingiem 400+/polacy... Jak widzicie greka w teamie i padniecie bo nie dał rady wam pomóc grając adc z 100 hp to od razu jego wina bo jest grekiem? Cały czas polscy gracze myślą, że są lepsi od innych A TO NIE JEST PRAWDA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...