Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Annie vs Brand

k00stecki ;**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w lola dwa dni, i myślę że czas wybrać postać na dłuższą metę. Kupiłem sobie Annie fajnie się nią gra, ten widok padających nupków :P. I mam pytanie są jakieś podobne do niej postaci lub lepsze ponieważ grałem tylko nią, wcześniej standardowymi. Czytałem że Brand to kosa, ale jest drogi dozbierać nie problem ale nie wiem czy opłaca się nim grać. Chyba że polecicie jakąś dobrą postać, myślałem jeszcze nad Jaxem. Pomożecie rozwiązać dylemat? :)

Opublikowano

Annie jest fajna bo ma chyba darmową umiejętność do dobijania minionów no i w miary dobry dmg ale jest strasznie papierowata.

Brand hmm mam go i mogę polecić jak się go ogarnie to można troche namieszać tylko ,że potrzeba wprawy w rzucaniu comba.

Ma fajną pasywke coś typu ignite do harrasowania oraz znakomite ulti które zadaje duuużo dmg no ale ma też minus; jak nie trafisz ze skilla aoe (chyba w) to praktycznie nie możesz nic zrobić :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Ja poleciłbym Brand'a.

+ dmg

+ cc

+ łatwa farma

+ harass

+ ult świetny do teamfightów

- brak escape

+ Bardzo duże AOE.

Ogołnie są t bardzo podobne postacie do siebie, lecz ja bardziej wole branda. Bije o wiele większe aoe i do tego ma większe zasięgi.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja również ostatnio kupiłem Branda i jestem zadowolony. Świetny dmg, AoE, aż tak nie je many.

Jest w rotacji, pograj. Nie ma sensu wciskać Ci postaci, która tak na dobrą sprawę może Ci się nie spodobać

Opublikowano

A polecasz kogos poza brandem?

Poza brandem. hmm

Kha zix na mida.

Łatwy do ogarnięcia dzięki escape.

Dobry ult współgrająccy z pasywką.

Nie aż tak monożerny.

Bardzo dobre w do czyszczenia farm.

Bardzo duży zasięg odskoku

Powiększający dmg z Q jeżeli przeciwnik nie stoi przy minionach lub championach.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Poza brandem. hmm

Kha zix na mida.

Łatwy do ogarnięcia dzięki escape.

Dobry ult współgrająccy z pasywką.

Nie aż tak monożerny.

Bardzo dobre w do czyszczenia farm.

Bardzo duży zasięg odskoku

Powiększający dmg z Q jeżeli przeciwnik nie stoi przy minionach lub championach.

Kha'zix jest strasznie manożerny przez swoje W.

Poza tym nie jest jakoś strasznie łatwy.

@Top

Brand=Annie imo, Annie ma lepszego stuna (Aoe), brand większy zasięg, obaj mają strasznie mocne midgame, easy farme oraz wysoki burst.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...