Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż zaczynam robić gry i grafikę, chciałem zrobic stronę, n której będę umieszczał newsy o mojej grze, nowe pracę graficzne itp.... Jaki silnik odpowiedni jest? Myślę nad WP

Opublikowano

Wrodpress+Forum MyBB

Jomla+Forum MyBB

Forum do zgłaszania sugestii, bugów itp ):)

A czy w tym joomla istnieje mozliwosc pobierania plikow z strony? Chodzi mi o to że moje pliki mozna pobrać tylko z strony. Nie chce udostępniać ich na hostuj, rapidshare itp.....

Opublikowano

Wordpress. Pliki równie dobrze możesz wrzucać na dropboxa chociażby i dawać linka. Jeśli nie chcesz to forum na mybb i możesz tam zrobić portal a pliki dawać w załączniku w tematach

Opublikowano

A czy w tym joomla istnieje mozliwosc pobierania plikow z strony? Chodzi mi o to że moje pliki mozna pobrać tylko z strony. Nie chce udostępniać ich na hostuj, rapidshare itp.....

A co to tak trudno dodać html pobierane z ftp ? :)

Opublikowano

Wstawiasz plik np. zip na hosting i dajesz do niego ścieżke np.

brauszu.pl/files/file.zip

wtedy automatycznie pobiera

Opublikowano

Ja Ci polecam napisanie własnego cms, zajmuje to 1 dzień, a masz wszystko co chcesz i wygląda to profesjonalniej, bez zbędnych bajerów.

Jeżeli mimo wszystko chcesz na gotowym cms to: Joomla

Maruusek.png

Opublikowano

Ja Ci polecam napisanie własnego cms, zajmuje to 1 dzień, a masz wszystko co chcesz i wygląda to profesjonalniej, bez zbędnych bajerów.

Jeżeli mimo wszystko chcesz na gotowym cms to: Joomla

Na pewno, dodatkowo z masą bugów.

Myślisz, że on napisze nawet prostego CMS'a pytając się na forum jak dodać pobieranie?

Opublikowano

Hmm, masz racje :P W takim razie Joomla też odpada bo nie będzie jej umiał skonfigurować pod własne potrzeby, polecam w takim razie Wordpress'a.

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...