Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka na darkrobit przegladarka?

666robo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mama google chrome lecz mi laguje moj sprzet 2gb procek 2gb ram windows 7 troche lipa ze win7 ale musze miec do pewnych programow

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

Opera na to będzie najlepsza, chrome korzysta z własnej wersji flasha i przez to bardziej laguje przy słabym sprzęcie.
Btw nie znam procków na GB xD

7yo9.png

Opublikowano

Opera na to będzie najlepsza, chrome korzysta z własnej wersji flasha i przez to bardziej laguje przy słabym sprzęcie.

Btw nie znam procków na GB xD

Opera mi zamula i brak odpowiedzi jest na samym google :D

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

Google Chrome je ogólnie za dużo ramu. Przykładowo nie mogłem jednocześnie grać sobie w minecraft oraz słuchać muzyki na YT. Polecam mozille :)

Opublikowano

mi gra świetnie chodzi na firefoxie lecz z pigpointu mówili że na comodo lepiej jest grać.Gra działa mi bez zacinki a mam słaby sprzet 2gb ramu 512grafiki 3,01 ghz

Opublikowano

Sprawdź przeglądarkę "CoolNovo" - tworzona na podst. Chroma (Chrominium), czy coś takiego :X Nie pamiętam dokładnie, ale podobno zżera mniej RAMu, i ma lepszą optymalizację od Google Chroma. ;)

Jednak u mnie najlepiej sprawuje się Opera :)

Opublikowano

Sprawdź przeglądarkę "CoolNovo" - tworzona na podst. Chroma (Chrominium), czy coś takiego :X Nie pamiętam dokładnie, ale podobno zżera mniej RAMu, i ma lepszą optymalizację od Google Chroma. ;)

Jednak u mnie najlepiej sprawuje się Opera :)

chrome działa lepiej niż coolnovo na starym sprzęcie - wiem bo testowałem :D

ja na operze wyciągam po 40 fps a mam sprzęt jak ty :D (czasami) -.-

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

siemka mama google chrome lecz mi laguje moj sprzet 2gb procek 2gb ram windows 7 troche lipa ze win7 ale musze miec do pewnych programow

Zalecał bym zmiane OS na zwykłego przy 2GHz procku nie wiem jak ci może chodzić win7 :0 windows 7 potrzebuje 1GB pamięci ram, czyli zostaje gdzieś 800mb..

Chyba, że masz kilku rdzeniowy ale tego już się nie domyślimy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...