Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna licytacja na allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Przed chwilą licytowałem tą aukcje

http://allegro.pl/warz-mauser-srg-10-pelnych-magazynkow-bonus-i3280940990.html#tabsAnchor

i chcę się dowiedzieć czemu przegrałem mimo, że dałem 10,00 zł a oferta była 9,00 zł? Rozwijając pytanie bo z tego co zadałem nic nie wynika, przebiłem kolesia kwotą tej złotówki i moja oferta wynosiła 10,00 zł oraz była najwyższa. Koleś dał tyle samo co ja ( 10,00 zł ) i wygrał. Jak patrzę kto licytował to mam wpisane, że ja i on daliśmy po 10,00 zł i ostatecznie on wygrał. Powinno być przecież przebicie min. 0,50 zł

E9mwj60.png
Opublikowano

Przykładowo jest licytacja bez ceny minimalnej. Ktoś da ze ten przedmiot 50 zł, ale pokaże, że dał 1,25 zł. Zalicytujesz 25 zł, pokaże, że Cie przebił i on daje 25,25 zł. Czaisz? Dopiero jak przebijesz jego 50 zł, to wyświetli Ci, że przebiłeś go. Nie ważne ile zalicytuje, zawsze pokaże najmniejszą kwotę jaka jest ;)

Opublikowano

Zawsze pokazuje najmniejszą kwotę jaką ktoś daje. Mimo, że ktoś da 50 zł, Ty zalicytujesz 25 zł, to pokaże, że on wygrywa 25,25 zł, i tak będzie pokazywało, dopóki nie przebijesz tego jego 50 zł ;)

Opublikowano

To działa na takiej zasadzie że jeżeli ty dasz 30 zł a poprzednia osoba dała 25zł , to pozostali widzą że dałeś 25,50zł. To jest zrobione po to żeby zaoszczędzić ci pieniędzy gdyby było np 100zł różnicy między twoją zwycięską licytacją a przegranymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...