Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na Senthia.pl

speakers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, i z góry przepraszam za spam ale mam problem.
Poszukuje programu do automatycznego zmieniania bonów na serwerze Senthia.
Tak jest tego duzo, znalazłem, lecz gdy np. ustawie zeby zatrzymalo sie gdy wejdzie 10% na ludzi, program bonuje nadal i nie zatrzymuje sie ;/.
Prosze o wstawienia Linka, sprawdzonego programu :) ddziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

A daj na przed ostatnie miejsce w eq (1 strona ) zmiankę i naciśnij na ostatniej stronie aktualizuj. Powinna Ci wskoczyć poprawne ID zmianki.

tojesttor.png

Opublikowano

ID zmianki wyskakuje w kazdym miejscu takie same "71084" nie mam aktualizuj tylko "Przeladuj", i mozliwe ze chodzi o ID, bo zmianki na senthia sa fioletowe a nie oryginalne.

Opublikowano

Ale jak już mówiłem zmianka ma być na przed ostatnim miejscu (1 strony), tylko w tym miejscu zostaje podmienione ID.

tojesttor.png

Opublikowano

no tak własnie zrobiłem, teraz nawet kupiłem wiecej zmianek i dalem w kilka miejsc, dla pewnosci. Nadal nic sie nie zmienia :/
Nawet gdy zmienie ID i dam przeladuj to automatycznie wyskakuje "71084" takie ID

PS: dodam jeszcze ze dawniej uzywałem tego bota, i wygladal on jak na filmiku w instrukcji, a teraz jest taki biały, a przy uruchamianiu nie ma register. Czy to cos zmienia ?

Opublikowano

Hmm , to jest nowa wersja, gdyż była jeszcze v2 ale sam z niej nie korzystałem, ale ciekawi mnie twój przypadek, gdyż nie wiem co może być nie tak, Własnie sprawdzałem na innym serwie jakie tam jest ID zmianki i jest takie same jak twoje, więc nie wiem o co może chodzić. Masz przedmiot , który zmieniasz na 1-szym miejscu w eq ? xD

tojesttor.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...