Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym zacząć moją "przygodę" z zarabianiem w internecie co moglibyście mi polecić tak żeby w 1 miesiąc zarobić z 100-200zł i potem dało się na PayPal'a przelać

słyszałem o PPA ale mi w tym jakoś nie idzie (nie wiem jak reklamować swoje linki itp.) może gdyby ktoś mi pomógł mi to ogarnąć...

W zamian za pomoc mogę dać like 5 w profilku i zarejestrować się z jego refflinku o ile by raki posiadał :)

Chce dodać że może to być np. parę różnych sposobów które w sumie dają 100-200zł

PS. Zapomniałem , inwestowanie pieniędzy odpada

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Teoretycznie chcialem ci powiedziec o prostym sposobie i dosc łatwym dziki ktoremu mozna na pczatek nawet z 500zl zarobic.

Ale po przeczytaniu ostatniej linijki stwierdziłem ze straciłem tylko 30 skund zycia.

Pamietaj zeby cos zarobic trzeba zinwestowac.

Opublikowano

@up twoja wypowiedz też "bardzo" dużo wnosi. Równie dobrze nie musiałeś nic pisać może tak łaskawie podasz adres do tych stron

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Witam, może trochę wstępu,rozwinięcia no i zakończenia-a więc do dzieła.Jak wiemy w internecie można zarabiać w bardzo różnych sposobów, wiele ludzi zostało milionerami,bogaczami lub po prostu żyją z tego co robią w internecie.Najczęściej pada pytanie "Jak to zrobić?", jak już wcześniej powiedziałem jest dużo sposobów, postaram wymienić ci kilka z nich.

ErMail-Zarabiasz za to ,że wysyłają ci reklamy na pocztę/wchodzenie z specjalnych linków

YouTube-Na pewno każdemu obiło się o uszy słowo YouTube, czyli serwis do wysyłania pików w postaci filmów(poradników etc.)Gdy weszliśmy na tą stronę zobaczyliśmy masę kont, wyróżniły się te większe z setkami widzów, milionami wyświetleń- na pewno pomyśleliśmy "Po co to robią?".Niektórzy z pasji, zaś niektórzy dla pieniędzy-dokładnie!Na YouTube można zarabiać!Zarabiasz m.i. za 2 reklamy w każdy twoim filmiku szacuje się ,że gdy rozwiniesz już swój kanał i będziesz miał dobrego partnera, będziesz zarabiał ok. 1$ za 1000 wyświetleń.

Blogi-Jest to coś w stylu życia codziennego/modowego w formie internetowej. Po zyskaniu sławy, szukasz stron które zapłacą ci za reklamę-to jest proste.

Nie będę więcej podawał przykładów, bo jest ich bardzo dużo wystarczy poszukać w google w stylu "Jak zarabiać przez internet?" i wyskoczy masa wyników.

Mam nadzieję ,że pomogłem i życzę Miłego Dnia!

Opublikowano

Witam, może trochę wstępu,rozwinięcia no i zakończenia-a więc do dzieła.Jak wiemy w internecie można zarabiać w bardzo różnych sposobów, wiele ludzi zostało milionerami,bogaczami lub po prostu żyją z tego co robią w internecie.Najczęściej pada pytanie "Jak to zrobić?", jak już wcześniej powiedziałem jest dużo sposobów, postaram wymienić ci kilka z nich.

ErMail-Zarabiasz za to ,że wysyłają ci reklamy na pocztę/wchodzenie z specjalnych linków

YouTube-Na pewno każdemu obiło się o uszy słowo YouTube, czyli serwis do wysyłania pików w postaci filmów(poradników etc.)Gdy weszliśmy na tą stronę zobaczyliśmy masę kont, wyróżniły się te większe z setkami widzów, milionami wyświetleń- na pewno pomyśleliśmy "Po co to robią?".Niektórzy z pasji, zaś niektórzy dla pieniędzy-dokładnie!Na YouTube można zarabiać!Zarabiasz m.i. za 2 reklamy w każdy twoim filmiku szacuje się ,że gdy rozwiniesz już swój kanał i będziesz miał dobrego partnera, będziesz zarabiał ok. 1$ za 1000 wyświetleń.

Blogi-Jest to coś w stylu życia codziennego/modowego w formie internetowej. Po zyskaniu sławy, szukasz stron które zapłacą ci za reklamę-to jest proste.

Nie będę więcej podawał przykładów, bo jest ich bardzo dużo wystarczy poszukać w google w stylu "Jak zarabiać przez internet?" i wyskoczy masa wyników.

ErMail działa, czy na 199zł przestaną wysyłać maile?

sprawdziłeś to kiedyś, czy tylko tak podajesz?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jesteś pełnoletni? jeśli tak pisz pw

Sorry kurwa ,ale na tym nie da się zostać milionerem

Top@

Na PPA można tyle zarobić ,że sobie niewyobrażacie ile, znam osoby ,które mają już ustawione życie na hajsie

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Hmm :)

Nie będę Ci podawał strony do zarabiania tylko powiem jak zarobić w ppa...

Ściągasz różne mody, hacki,dodatki itp ;) Po czym kręcisz krótki filmik, wrzucasz na yt I dodajesz w opisie link do ściągnięcia z ppa ;) Po miesiącu jak zyskasz suby to będziesz jeszcze więcej zarabiał :)

Opublikowano

PPA ale.

1) Przez pierwsze 2 miesiące zarobisz grosze.

2) Jak nie zainwestujesz w reklamę to zawsze będziesz zarabiał grosze.

Inwestycja się zwraca pod warunkiem, że ci się chce to robić.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

PPA ale.

1) Przez pierwsze 2 miesiące zarobisz grosze.

2) Jak nie zainwestujesz w reklamę to zawsze będziesz zarabiał grosze.

Inwestycja się zwraca pod warunkiem, że ci się chce to robić.

Jak ma się pomysł do w pierwszym miesiącu można niezle zarobić. Można raz zainwestować w reklamę, wystarczy ,że kupić za kilka stów program ,który pozycjonuje nam strony ,który bardzo pomaga

sygnauf.png

by Valky

Admin Cienia
Opublikowano

O kant dupy rozbić, lepiej wziąść się za robote i znaleźć coś w realnym świecie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Działam w PPA od miesiąca i zarobiłem 150 zł ...

Trzeba popracować , ale efekty są !

A tak to ulotki :D

Opublikowano

Jak na początek jesli masz jakąś kolekcje gier ;) Nie potrzebną ;) sprzedaj je na Gametrade.pl , otwórz serwer cs/minecraft ;) rozkrec go i sprzedawaj vipy ;) zrob konto na allegro . Kasa lezy na ziemi tylko trzeba ją dostrzec ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...