Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatność w żabce

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zakupić sobie karte Itunes. Jest ona na allegro ale większość można kupić tylko poprzez PayU a póki co nie mogę zapłacić kartą. Kiedyś była możliwość zapłacenia w żabce , polegało to na tym że drukujesz kod po wybraniu płatności , drukujesz go , idziesz z nim do żabki i pokazujesz kasjerce ten kod płacąc od razu i wtedy ona wysyłała pieniądze. Jest taka możliwość w PayU? Nie musi być w żabce , może być to jakiś inny sklep czy coś żeby nie płacić kartą , tylko gotówką

Opublikowano

Jesli chcesz placic w zabce, to musisz wziasc z banku lub punktu ktory zajmuje sie przelewaniem kasy taki druczek do wypelnienia na przelew.

To wypelniasz i idziesz do zabki, dajesz kibiecinie a ona robi przelew

Opublikowano

czyli pierw muszę iść do jakiegoś banku? Słyszałem że można drukować jakiś kod w drukarce i z nim iść do żabki ale to chyba w PayU nie funkcjonuje.

Opublikowano

Co wy cisniecie , w zabce moze spokojnie zaplacic wystarczy mu tylko numer i tytul nic nawet nie musi drukowac.

Zawsze kupowałem premium do WR tak i wszystko zawsze wporzadku było .

P.S jesli zostaniesz tam jakims członkiem tzn jakas karte w zabce zalorzysz (darmowa0 to przelew bedzie tanszy.

Opublikowano

bez karty? i co musiałeś podawać? i jeżeli możesz powiedzieć to jeszcze w jakim banku :P

Banku nazwy nie pamiętam bez karty podałem karteczkę którą wydrukowałem było trzeba coś tam wypełnić (chyba podpis) i było trzeba mieć gotówkę mikserem doszło w 12h

0dqn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...