Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Szybki Exp?

bawol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w Dekaron 2dni, widzę że są jakieś Haki, ale gubię się co do czego.

Znajdę tutaj coś co pozwoli mi szybko expić?

Jeśli tak to w jaki sposób.

Którą klasą postaci mogę dorobić się fajnego lvl w dosyć szybki i łatwy sposób?

Pozdrawiam

Wesołych Świąt :))

edycja:

Ściągnąłem już te Hacki z "no atack" itp, nie powiem przydatne ale żeby zrobić coś w stylu bota trza jakiś plugin co klika myszkę co jakiś czas naciska.

Te moby latają przez środek postaci a tylko kursor na postać najechać i gotowe ;)

Jest coś takiego?

A może jest bot który profesjonalnie zaznacza moba?

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Moim zdaniem najszybciej "dorobisz się" wysokiego lvla grając magiem, ponieważ ma on najwięcej skilli aoe. Dille to wiadomo gdzie najszyciej- Dungeon C w Crespo(wymagany 60 lvl i 2 osoby w party). Jeżeli chodzi o hacki pomocne w expieniu to skill,vac,no attack. O bocie który współdziałał by z hackami to nigdy nie słyszałem.

Opublikowano

O wreszcie ktoś odpisał :). Mógłbyś napisać gdzie mam expić z jakim lvlem i jak tam dojść?

Puki co dobijam do 40lvlu i chodze po jakiś lochach gdzie moby mam na czerwono (tam taki boss jest z 2mieczami laserowymi i elitą)

Zastanawiam się dlaczego ludzie często mnie zabijają na spotach z PK :F

dlatego że widzą ze mam hacki czy może to normalne jak w RF czy WoW że wrodzy są.

Qestów zasadniczo nierobie, są jakieś qesty które należało by wykonać? no oprócz tego na 115 który daje skrzydła ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Na początku małe sprostowanie co do Twojej wypowiedzi ;] A mianowicie quest na wingi jest na 102 lvl. Na 40 lvl proponowałbym expic w dungu w requies, ale z tego co pamiętam to trochę zbugowany jest, częste dc, ale spróbować mozna ;] Droga: Loa/Braiken--->Denebe--->Requies. Na mapie będziesz widział taki most idź w jego kierunku i przed nim w lewo skręć i powinieneś znaleźć. Jeżeli znasz angielski to masz opis tego dunga: http://www.2moonswiki.org/wiki/Nunvice_Shrine. Z questów opłaca się zrobić te z zabijaniem bosow w Parca. Jest bodajże 6 questow, za każdy jest copper, za ostatni jest chyba gold. Quest bierze się u Katy.Questy są na lvle-38,42,47 i trzy ostatnie na 50.. Żeby zabić bossy musisz poprosić jakiegoś wyższego lvla pomoc. Expic proponuje na + roomie http://www.2moonswiki.org/wiki/Norak_Cave_Fl2 w lewym dolnym rogu ten room z + na środku.

Opublikowano

thx :) juz 50lv stuknął, jest gdzieś wjazd od 50? jedynie co widziałem to tylko od 77lvla jakaś mapa.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...