Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wymyślić dobre hasło ?

Clanniw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. Borykam się z tym problemem już od pewnego czasu. Chodzi mi o hasło. Wiem, że roi się tego mnóstwo na internecie tip. ale jakoś te sposoby mi się nie podobają. Chciałbym zrobić łatwe do zapamiętania hasło. Ogólnie mam teraz dwa bardzo trudne hasła (do forum oraz do e-mail'a), lecz zapamiętać je mi jest bardzo trudno. Dlatego mam je zapisane (oczywiście nie całe hasło tylko kilka mini podpowiedzi).

Opublikowano

Już jutro na forum: "Jak poprawnie założyć skarpetki", "W jaki sposób wyprowadzić psa na spacer", "Czym kroić chleb" i wiele innych...

Uderz w klawiaturę głową, zapamiętaj to co Ci wyjdzie i będzie dobrze ;)

Opublikowano

Wygeneruj sobie hash od jakiegoś hasła i to skróć xDDDD

p/Vg1wWuagmZKZ42

Beka, niedługo ktoś zajebie temat* jak walicie konia XDDD

*encore

Opublikowano

Tak ciezko ?

przykladowo masz klawiature jak na nia patrzysz to wpisujesz " zxcvbnm " ( ten doolny pasek klawiatury alfabetycznej ) to jest po kolei a pozniej z klawiatury numerycznej " 741369 " Dodajesz te litery + te liczby i masz haslo

Albo mieszasz to co ci podalem " z7x4c1v3b6n9m " i masz haslo gotowe.

Ja juz przestalem uzywac nazw, w sensie login Smoke a haslo mpcforum tylko uzywam mieszanych cyfer i liter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...