Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze sprawdzenie czy wybralem dobry zestaw

Eberron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam swoj komputer , i to jest komper dla brata ktory ma kase z komunii wiec chlodzenie jak dla mnie jest zbedne ajk narazie tyle mu wystarczy moze pozniej sie dokupi on i tak tego niewykorzysta :), co nieznaczy ze sam zestaw ma byc marny

Opublikowano

Proszę : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=54407&s=70416&s=68868&s=61601&s=77274&s=56456&s=63363&s=73500&s=70212

Wydajny zestaw, do lekkiego OC. Wydajna karta graficzna pozwoli na grę w FHD na wysokich / ultra detalach. Ciche chłodzenie procesora pozwoli na wysoką kulturę pracy + niskie temperatury. Solidny zasilacz, bez skaczących napięć. Dysk niektórzy wolą wd, ja akurat nic do barracudy nie mam i polecam. Dobrze wentylowana obudowa zapewni niskie temperatury.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Wtf? Przeciez to ten sam zasilacz co podał Skara xD Ale co do niego to dobry zasilacz

Co do karty to radeon 7950 jest lepszy od 7870.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wtf? Przeciez to ten sam zasilacz co podał Skara xD Ale co do niego to dobry zasilacz

Co do karty to radeon 7950 jest lepszy od 7870.

Nie ogarnelem sam znalazlem ten zasilacz xD

co do karty to roznica 400 zl....

Opublikowano

Chciałeś zestaw 3.2k? To teraz nie kombinuj tylko napisz, ze masz mniejszy budzet czy cos takiego .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Z tym że ten zestaw od Skary za dobry nie jest. Proc pod OC, HD7950, wszystko fajnie jednak przy takim sprzęcie i graniu na high-ultra 4GB ram'u nie wystarczy, po za tym wszystko jest w Brutusie, trochę przesada.

Autorze, zamierzasz w ogóle robić OC procesora ? Jeśli tak, to moja propozycja:

http://www.morele.net/inventory/info/dH6cjy/

Masz 8GB ram, porządną płytę pod OC (a nie G43, na które sekcja wrze) i przewiewną, dużą obudowę

Opublikowano

Wiesz akurat ram to mały problem, jak będzie brakowało to dokupi więc nie wiem po co to wytykasz. Zresztą 4gb i tak mu wystarczy chyba, że coś nagrywa itp.

Druga sprawa płyta, wiadomo kosmiczne OC nie zrobi, ale jakoś nie widze potrzeby wyciskać ostatnich potów po te pare mhz. Obudowa jest jak najbardziej dobra, więc nie wiem po co dawać lepszą skoro procek i karta będą w miare chłodne. Ponadto inwestycja w 8gb ramu i lepszą bude, ( która jest zbęda, brutus spokojnie by wystarczył ) kosztem karty graficznej to głupota. Tak jak pisałem wyżej ram za miesiąc, dwa dokupi i nie straci na karcie graficznej.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...