Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Co wiesz o różnych aktualizacjach?

Domi2533

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zrobiłem ten temat po to, żebyście wy wszyscy napisali co będzie w aktualizacji 0.8.7 np. itp. itd. Mogą być to inne aktualizacje! Zasady:

1. Podaj link z którego to skopiowałeś podaj link na rozmiarze od 8 do 14!

2. Nie spam tym inaczej ( Kur.. po co ten temat) lub ( Ja chciałem zrobić taki temat dzi***!)

3. Nie przeklinaj!

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem jest to tylko temat do spamu, połowa postów to będzie "skąd masz to info"

No ale dobra, to ja zadam pytanie.

Wie ktoś co w końcu kurwa będzie z T-50-2?
Wie ktoś jak wygląda penetracja KW-2 z 152 mm na goldzie? (w 0.8.6)

shoob.png

Opublikowano

T-50-2 będzie usunięte prawdopodobnie w 0.8.7

KV-2 zamiast HEAT z penetracją ponad 200, będzie miał drugie AP, za penetracją 139, bo HEAT są "niehistoryczne". (Tak jakby taki Maus, Chaffee, IS-4, IS-3, SU-85, SU-100 i wiele innych czołgów było historycznych :U)

Opublikowano

T-50-2 będzie usunięte prawdopodobnie w 0.8.7

KV-2 zamiast HEAT z penetracją ponad 200, będzie miał drugie AP, za penetracją 139, bo HEAT są "niehistoryczne". (Tak jakby taki Maus, Chaffee, IS-4, IS-3, SU-85, SU-100 i wiele innych czołgów było historycznych.

Były historyczne i udam, ze nie widziałem tego postu.

@topic

Zmiana penetracji pocisków goldowych.

Np.u hetzera na 100mm.

Opublikowano

Genius... Fajnie, że nie mówię o samych pojazdach tylko kilku rzeczach w nich. Maus miał 300mm a nie 200mm pancerza IS-4 nie miał najlepszego działa, Chaffee był zdecydowanie lżejszy i nie miał tej pojebanej wieży. SU-85 nie miało 122mm, tak samo, jak SU-100 nie miało 122mm

Opublikowano

Genius... Fajnie, że nie mówię o samych pojazdach tylko kilku rzeczach w nich. Maus miał 300mm a nie 200mm pancerza IS-4 nie miał najlepszego działa, Chaffee był zdecydowanie lżejszy i nie miał tej pojebanej wieży. SU-85 nie miało 122mm, tak samo, jak SU-100 nie miało 122mm

To są tylko zmiany do gry, nikt nie da ci 300 mm pancerza do czołgu , is 4 nie ma najlepszego działa w grze.

Opublikowano

Ja pierdole... Chodzi mi o jego najlepszą lufę geniuszu. Jak czytać nie umiesz to wróć do podstawówki. Poza tym T95 i T110E3 jakoś mają 300mm pod pojebanym kątem, ich osłony działa mają po 600mm i jakoś się nie srasz...

Opublikowano

Przecież ta gra historycznych to nawet nie ma wszystkich nazw... To tylko gra. Gdyby trzymała się tak historii V tier mógłby odstrzelać wieże VII na jednego strzała, a wieża np. w Tigerze II, a w KV-1S nie miałaby różnicy wagi, w 1 przypadku ok.2 ton, a w drugim 500kg ^^

Opublikowano

Jak by to była realistyczna gra to byś KV-2 z trollem załadowanym HE urywał wieże co drugiemu spotykanemu czołgowi.

76561198001815076.png
Opublikowano

Do gry dojdą lub są planowane pojazdy premium takie jak: Object 907 (MT tier X ZSSR), A33 Excelsior (HT tier V Brytania), M60 (MT tier X USA), VK70.21 (HT tier X Niemcy). Możliwe, że Sexton I (odpowiednio Sexton_I) będzie dopasowany do dwóch nacji brytania i USA.

Opublikowano

Do gry dojdą lub są planowane pojazdy premium takie jak: Object 907 (MT tier X ZSSR), A33 Excelsior (HT tier V Brytania), M60 (MT tier X USA), VK70.21 (HT tier X Niemcy). Możliwe, że Sexton I (odpowiednio Sexton_I) będzie dopasowany do dwóch nacji brytania i USA.

Sexton zostanie dodany razem z brytyjską artą.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...