Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki karabin

RookiePL1503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka =]

mam pytanie bo nie wiem jaki karabin dla żołnierza kupić tylko nie piszcie żebym kupił famas'a L85A2 czy AEK bo już mam i mi się znudziły i jakie dodatki do nich dać mam prawie wszystkie :P

Opublikowano

m16

casket mags

predator barel

kolba niewiem jaka

celownik obojętnie

STG77aug

Kolba nesemis

Viper mags

Predator barel

M145

Możesz też spróbować z ak47, lub F2000

Ja ci proponuje zakupić oferte famas + nesemis jeśli niemasz tej kolby, lub możesz kupić zestaw z XM8

b6b78815.png

Opublikowano

m16

casket mags

predator barel

kolba niewiem jaka

celownik obojętnie

STG77aug

Kolba nesemis

Viper mags

Predator barel

M145

Możesz też spróbować z ak47, lub F2000

Ja ci proponuje zakupić oferte famas + nesemis jeśli niemasz tej kolby, lub możesz kupić zestaw z XM8

ten famas+nemezis mam a ten z XM8 kupiłem jak go wprowadzili :P chyba kupię STG jednak

Opublikowano

Ja ci jak najbardziej polecam STG jeśli ogarniesz ją to będzie ci się bosko grało, sam mam stg ale jeszcze barkuje mi m145, możesz też popróbwać z Xm8 ale jedyna broń z tej grupy (Xm8, Xm8c, Xm8AR) która jest dobra to Xm8Ar, M16 też jest ciekawą bronią jak tylko znajdziesz sposób na gre jest boska

b6b78815.png

Opublikowano

Ja ci jak najbardziej polecam STG jeśli ogarniesz ją to będzie ci się bosko grało, sam mam stg ale jeszcze barkuje mi m145, możesz też popróbwać z Xm8 ale jedyna broń z tej grupy (Xm8, Xm8c, Xm8AR) która jest dobra to Xm8Ar, M16 też jest ciekawą bronią jak tylko znajdziesz sposób na gre jest boska

to biorę STG i spokój :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...