Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Dlugie ładowanie ekranu

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że gdy zaczynam gre nacisne przycisk akceptuj to dopiero po kilku sekundach włacza mi się wybór postaci np rzadko moge grać na pozycji jaka lubie bo już ktoś przedemna niapisze np mid tak samo na końcu gry gdy naciskam (chyba tam jest zakończ ale nie jestem pewien xD) to musze dłuższą chwile poczekać na te końcowe wyniki gry macie jakieś pomysły jak zmniejszyć to ''opóźnienie'' ?

Opublikowano

Ale własnie ja tego nieogarniam i zapomniałem dodać że gdy instalowałem lola na początku gry było dobrze więcej fps i płynnie chodziło wszystko a tak po roku jakoś tak wyszło fps mam 80 ale to opuźnienie jest i niemówcie o zreinstalowaniu bo prubowałem i nic niedało

Opublikowano

@2up Jakiś miesiąc temu

@1up Ale nierozumiesz że kiedyś tak niemiałem ? natym samym kompie jedyne co sie zmieniło to że zrobiłem format i zreinstalowałem lola

Opublikowano

Możliwe że masz przeciążony komputer przez wirusy. Za słaby komputer, albo masz jakieś syfy włączone w tle. Spróbuj wyłączyć wszystkie programy zanim zaczniesz grę, albo wyczyść dysk.

Opublikowano

Lol ku$#a informatycy za dychę.

Czas ładowania champion selectu / do gry zależą głównie od prędkości i świeżości dysku. Jeżeli dysk jest stary, wolny i nie wyrabia - nie licz, że nagle zacznie Ci działać z dupy tak, jak było to kiedyś. Chyba, że podejmiesz się odświeżania sektorów dysku, ale do tego potrzebny jest pen USB + Spinrite w ver. płatnej. Niektóre dyski tego też nie trawią.

Zaktualizuj Adobe Flash Playera + Adobe AIR (masz o tym w moim poradniku, screeny nadal nie działają ale masz opisy). To druga rada.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...