Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Counter Strike'em 1.6

Capex20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż problem mój jest taki, że jak gram i tylko ruszę myszką fps'y strasznie mi spadają co powoduje lagi.

Problem nie tkwi w rozdzelczości lub innych ustawieniach graficznych. Sprawdzałem to i nic nie zmienia.

Ten sam problem mam na steamie i na non steamie. Po aktualizacji
counter strike'a doszło do wielu rzeczy niepotrzebnychm, dlatego
chciałem przywrócić poprzednią wersje. Niestety, kiedy chce powiększyć
fps'y zdarza mi się ten problem. Z tą sprawą nie da się grać, dlatego
szybko potrzebuje rozwiązania :)

Pozdrawiam: Cape :D

Opublikowano

Najpierw powyłączaj aplikacje które wymagają internetu - GG,Skype,Torrent,Screenshoter etc.

I powiedz czy jest jakaś poprawa.

Jeżeli to nie pomoże to ustaw priorytet cs na niski.

Czytałem na necie coś o tych spadkach fps jak sie ruszy myszką i wszędzie widziałem odpowiedzi aby zwiększyć herce myszki.

Regmannn

Opublikowano

Tak, procesor AMD. Jednak chodzi o to, że przed powróceniem aktualizacji wszystko było ok, tylko fps'y nie chciały przekroczyć 100 fps. Jak grałem w cs'a rok temu to miałem fps tyle ile potrzebowałem, oczywiście także grałem na steamie.

Opublikowano

Hz powiększyłem, nie ma żadnej poprawy :/. Wyłączanie aplikacji także nie pomaga, ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Czy niestety będę musiał grać na 100fps'ach? Spowrotem aktualizując CS'A

Opublikowano

>..>, a jaka karta? pewnie nvidia to w panelu musisz wyłączyć synchronizacje pionową czy jakoś tak.

Potem na serwerze komendy :

developer 1

max_modem 999

max_modem 999

Coś wyczytałem że po aktualizacji nie działa komenda max_modem ale to tylko jakiś spam był.

graphic.png
Opublikowano

Nie wiem czy próbowałeś tego sposobu, co ci na pw wysłałem, ale jeśli tak, to przeczyść kompa ccleanerem, malware anti-malware bytes.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...