Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osób które pomogą budować kampy EasyBlock SLOW

meest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie poszukuje 3-4 ludzi do pomocy przy budowaniu kamp EasyBlock, szukam ogarniętych ludzi którzy umieją budować i mają dobre pomysły jak narazie zrobiłem sam 6 map w 3 dni zrobiłem i jak narazie mam terraz mało czasu dopiero bede mógł zacząć w piątek budować a ja potrzebuje jak najszybciej skończyć cały serwer. Chciałbym minimum 13-15 map mieć skończonych i ruszyć serwer. Mam zamiar kupić reklame na wiaderku za 40 zł jak narazie, potem się pomyśli. Więc proszę jak najszybciej zgłaszać się do mnie 20 Czerwca mam zamiar wystartować ze wszystkim czyli:

- Odpalić serwer

- Wykupić Reklame

- Zrobić Forum / Dojść do sieci

więc proszę o jak najszybszy kontakt ze mną ! Pilne, nie ma w ogole serwerów [sLOW] , może jest serwer slow ale zagraniczny, i dlatego mam zamiar zrobić serwer [sLOW] bo szybko rozkręci się serwer ;). Macie pytania zadawać śmiało a ja postaram się odpowiedzieć na nie jak najszybciej.

Mapy które są zrobione to:

de_dust2

de_dust

de_inferno

de_nuke

de_kabul

awp_map

To nie miejsce na reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...