Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Jakkolwiek by to głupio brzmiało... Uzalezniłem sie od jednego wykonawcy :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie zaznaczam- JESTEM ŚWIADOMY, ZE TO CZEGO SŁUCHAM TO GOWNO, KOMERCHA, ILLUMINATI ITP, ale nic nie poradzę- mam gust i słuch muzyczny jaki mam.

No i teraz przejdzmy do problemu, który jest po prostu debilny, ale cóż... Uzalezniłem sie od jednego wykonawcy.

Całkiem dawno wpadł mi do ucha utwór, który zasłyszalem w radiu. Bardzo przypadł mi do gustu, i po krótkich poszukiwaniach znalazlem jego tytuł... Hm. Scream and shout? Włączam, teledysk od razu nowa karta i wypad z monitora bo gowniany i pełny trójkątów. Ale piosenka (?) bardzooooo mi przypadła do gustu. Wykonawca to will.i.am. Zacząłem szukać wiecej jego utworów....

No i po paru miesiącach wychodzi na to, ze moje mp4 zawiera już z 12 jego utworów (wynik jak na mnie, wybrednego sluchacza popu, dubsteou i elektroniki niesamowity, dotychczas rekordzista byl coldplay z 4 utworami). Podoba mi sie bardzo wszystko od niego- i obecne, elektroniczne utwory (thatpower, bank bang, reach for the stars, t.h.e) jak i starsze, zanim poszedł na komerche (heartbreaker, one more chance).

Znam dyskografię i mniej wiecej historie jego życia.

I na czym polega problem? Otóż wszystko inne przestało mi sie podobać! Te dwa gówna- thatPower i scream mógłbym sobie zapętlić w nieskończoność i by mi sie nie znudziło.... Słucham tylko jego i piosenek w których uczestniczył, a cała reszta przestała mi sie podobać...

Co najlepsze- drugi miesiąc mi to nie przechodzi!

Wie ktoś, co zrobić aby tak sie nie przywiazywac? Bo to sie już robi nienormalne, will.i.am, will.i.am, will.i.am...

A może to zupełnie normalne, po prostu wreszcie mam jakiegoś stałego, ulubionego wykonawcę (wcześniej to najwyżej 2 utwory jednego mi przypadły do gustu)?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Fascynujące... wyłapałem kilka słów bo za dużo czytania wszystkiego --> will.i.am, uzależnienie, nie przywiązać.

Może to normalne że masz ulubionego wykonawcę?

Słuchaj jednej piosenki dzień w dzień, 24/7, i zobaczysz potem będziesz nią rzygał, znudzi Ci się :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Dobrze że Ci się podobają jego piosenki,nic w tym złego :D

Ja zazwyczaj słucham piosenek z WWE,mam ich ponad 20 na telefonie,i o większości wrestlerach wiem wszystko,np ile mają wzrostu,ile ważą ile mają lat gdzie mieszkają itp :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

thatPower to jedna z piosenek Williama którą uważam za gówno, może gdyby Biebera tam nie było to by mi się spodobała. Ale pomijając to gdy ja słuchałem Williama to potem spodobały mi się piosenki Kid Cudi a z czasem już wszystkiego normalnie słucham. Jeszcze przed Williamem i nawet do teraz słucham Davida Guetty - lubię jego 90% utworów.

Opublikowano

To nic złego ze słuchasz tylko jednego wykonawcy. Ja np mam teraz "erę Miuosha", wszystkie inne piosenki mi sie nie podobają. Mam kilkanaście jego piosenek i ciągle je słucham. Rok temu słuchałem Grubsona i było tak samo. Trendy się zmieniają :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Iluminaci zrobili ci dziurę w mózgu, musisz szybko biec do egzorcysty żeby ratować duszę, inaczej szatan nią zawładnie.

Ty se trollu obejrzyj "Die Young". To jest dopiero illuminati, a nie pare trójkątów ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ty se trollu obejrzyj "Die Young". To jest dopiero illuminati, a nie pare trójkątów ;)

Bronisz iluminata, dowód że szatan już się tobą zajął. Wiedz że coś się dzieje, idź szybko do księdza póki możesz. A i sprawdź czy ci chipa nie zamontowali już, NWO nadchodzi!!!!!!

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

To nic złego ze słuchasz tylko jednego wykonawcy. Ja np mam teraz "erę Miuosha", wszystkie inne piosenki mi sie nie podobają. Mam kilkanaście jego piosenek i ciągle je słucham. Rok temu słuchałem Grubsona i było tak samo. Trendy się zmieniają :)

Mam taka sama sytuacje, tylko ze ja Miuosha zmam od poczatku i dalej mi sie nie znudził. Wczesniej tez jarałem sie Grubsonem. :) i to dluuugo , około rok, dwa i słuchałem praktycznie jego (nie liczac radia etc.)

Moja rada, sam sie tego nie dawno nauczyłem.

Badz otwarty na muzyke, kupuj inne plyty, roznych wykonawcow, sluchaj duzo radia, słuchaj bardzo roznych gatunkow muzycznych. Sprawi to to, ze tyle piosenek/artystow bd Ci sie podobac, ze nie bd w stanie słuchac tylko jednego. Mi to pomogło i teraz nie mam takiej Ery na jednego wykonawce, oczywiscie, słucham go długo, ale nie rok ,dwa :D

Az musiałem kupic karte 16gb do telefonu, bo mi sie piosenki nie miescily. W sumie dalej sie nie mieszcza. :p

Opublikowano

Bo to samo w sobie nie jest zle. Chodzi mi bardziej o to ze inne mi sie juz nie podobaja tylko jego ;)

Opublikowano

Dość dziwny i osobliwy problem. :P Powiem Ci, że ja też miałam takie fazy, kiedy słuchałam tylko jednej piosenki w kółko. Trwa to czasami tydzień, a czasami dwa miesiące, ale w końcu Ci się znudzi. Do tego cały czas szukaj czegoś nowego. Nie ograniczaj się do jednego utworu/wykonawcy bez względu na Twoje zamiłowanie. :P

Opublikowano

Jeżeli nie podoba się ci ta piosenka ale musisz jej słuchać to zamień ją na inną.

Jak nie chce Ci się za długo szukać to masz odemnie całkiem spoko nutkę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...