Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu?

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego gracie w minecrafta jak on jest do 4 liter? grafa słaba bez fabuly (tylko nie pisać że walenie reką w klocki i stawanie ich jest fabulą) skoro są lepsze gry typu bf3 nawet cs raczej wszystko jest lepsze od minecrafta. ja jak raz grałem to chcialo mi się żygac

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Komuś się podoba MC,komuś Metin,a jeszcze innym tibia. Wszystko zależy od gustu danej osoby. Jak ktoś chce sobie pobudować to może iść do MC albo jeśli ktoś chcesz powalczyć z innymi.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

jja nie rozumie mjakim cudem taka gra jest tak popularna skoro ma grafe słabą i bez fabuły jest to trochę paint w 3d

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Nieraz właśnie takie rzeczy decydują o grywalności. Jeżeli tobie się to nie podoba to już twoja sprawa.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Coś jednak musi być w tych klockach , co skłania ludzi do zapoznania się z tą grą .
Ja sam gram w bf3 , mc , metin . Patrząc na Minecrafta nie mam jakiś odruchów z powodu grafiki .

Minecraft to dowód że szata graficzna nie musi być w HD i najwyższych detalach a i tak można zdobyć popularność .

f694fc7eb0c9808f08e2b78700605b92141.101.

Sygnatura By Me

02.06.2013 - 25 Postów (Pijawka II)

Opublikowano

Grafika to nie wszystko. Wy teraz tylko chcecie Full HD i już ;_; Nie znam innej gry z takim wielkim i nie ograniczonym światem :) Mi grafika nie przeszkadza nawet nigdy nie zwróciłem na to uwagi ;)

Opublikowano

Grałem w minecrafta ale zagrałem w taką gre jak ty mówisz lepsza od MC. No i CAŁE SZCZĘŚCIE! przestałem grać w MC ale niestety tydzień temu wróciłem do gry. Nie cieszy mnie to walenie reką w klocki jak wczesniej , bo robie to dla zabawy b okoledzy grali :P Teraz mamy serva itp. :)

Opublikowano

Komuś może podobać się MineCraft, komuś Metin, a komuś Tibia...

Zależy od gustu i upodobań :P Klocki mają po 64 piksele,choć widać 16 pix.W dodatku MineCraft ma szerokie pasmo możliwości modyfikowania go,wgrasz np. tekstury,shadery i jakieś mody-no i powstaje

cudo. :) Nie wiem po co robisz taki temat, bo według mnie jest on dość dziwny oraz irracjonalny, w dodatku pisanie tutaj ,że ta gra jest "zła" etc. jest dziwne-pomyśl logicznie, większość osób co tutaj postuje/odpowiada gra w tą gre i im się ona podoba.

Opublikowano

Bo Minecraft ma taki potencjał, że można w nim tworzyć, tworzyć i jeszcze raz tworzyć. Ma genialne community, które rozbudowywuje grę niesamowicie. Przykładem jest np. Bukkit.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

jja nie rozumie mjakim cudem taka gra jest tak popularna skoro ma grafe słabą i bez fabuły jest to trochę paint w 3d

Wiesz grafa t onie wszystko fabuły też brak :/ Ale to ma taką popularnośc bo świat i możliwości są nieograniczone.Jeżeli chcesz budowac epickie zamki możesz jeżeli wolisz grac i walczyc możesz nie masz nażucone co masz robic.

Opublikowano

Zależy od gustu. Na początku też miałem swoje zdanie na ten temat. Zmieniłem je po graniu w Minecrafta.

Jest to gra twórcza, w której możemy budować bez ograniczeń, ile chcemy i co chcemy. Być może dlatego tak bardzo różni się od innych gier ;)

@DOWN

Wydaje ci się ^^ To zależy od opcji/modów :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Gdy przeczytałem pierwszy post, myślałem że to jakiś żart. A jednak nie. Znalazł się ślepy człowiek, który w grze liczy tylko piksele i ilość zabitych wrogów. Ważna jest tylko rozpierducha i jebudu na coraz to większą skalę. W Battlefieldzie nie zbudujesz sobie domu. Nie zbudujesz, ani nie zrobisz niczego, na co pozwala minecraft. Bo gry są dla zabawy i przyjemności. Liczy się grywalność a nie grafika! (tu ledwo powstrzymałem się umieszczenia brzydkich słów..) Gdybyś urodził się wcześniej, albo miał okazję grać w gry, które przyciągały nie przy pomocy dużej liczbie pikseli i świetnych cieni, to może zrozumienie tego przyszłoby Ci łatwiej. Bo wtedy liczyla się tylko i wyłącznie grywalność! Fabuła też była bardzo dobra, ale czy teraz ona taka jest? Nie zawsze. Może są dziś świetne gry, ale zawdzięczają to tylko dobremu budżetowi i specjalistom, oraz ludziom, którzy odrzucają każdą grę w której widać gdzieś piksel. Minecraft pokazał, że można to złamać. Prosta gra, kiedyś za 20 zł, a teraz za 80 zł (bo ciągle coś dodaja i będą robić to bardzo długo), gra ta dostarcza zabawy przez conajmniej 100 godzin. Spokojnie mogę mówić o takiej liczbie, bo wiem że nawet jeśli zrobimy wszystkie osiągnięcia, to albo stworzymy nowy świat, zaczniemy może grać na serwerach, albo zaczniemy rozwijać nasze umiejętności przekazywania budowli z dyńki, do kompa. Ten twój battlefield i inne gry które początkowo kosztują 200 zł, trwają średnio 20 godzin (wyjątkiem jest kilka gier oraz TES V, którego szanuję i szczerze wychwalam). Czyli tydzień lub dwa dla standardowych graczy regularnie sobie pykających. Minecraft nie ma fabuły? Mimo to, dostarcza niezwkłych przygód, przeżywanych od rozwalenia pierwszego dirtu, a skończonych na zabiciu wielkiego smoka. Posiada nieskończony świat w przeciwieństwie do "Battlefielda" którego to świat kończy się za nie-pikselowatą teksturką budynku. I wystarczyło zrobić generator świata, oraz trochę mobów do osiągnięcia szczytu zabawy. Może tej gry nie kupiło tyle osób co tego "Battlefielda" oraz nie włożono w nią kupę kasy, ale i tak uważam ją za jedną z najlepszych gier. Nie żebym miał coś do tych nowoczesnych gier i szanuję wszystkich ludzi, w cokolwiek by grali. Nie lubię tylko osób, którzy są ślepo zapatrzeni w osiągnięciach graficznych oraz tych, którzy liczą fragi. Dziękuję i pozdrawiam.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Ciekawe minecraft jest do 4 liter a ludzie sie z tego uturzymuja jesl ipotrafia i maja pomysl na to :D wystarczy dobrze rozkrecic dobrze serwer i nie chodzi tutaj Wszy$tko dla graczy , tylko po prostu ludzie tak zarabiają ... niektórzy grają po prostu w minecrafta bo muszą ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

jak dla mnie minecraft jest najlepszy. żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła jak ta. gram w nią od 2 lat i będę jeszcze grał. są fajne serwery z survival games (igrzyska śmierci) mob arena , paintball.

jak grafika się nie podoba zmieniasz texture packa :-)

Minecraft był, jest i będzie brzydki.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

To jest 2 najpopularniejsza gra jak dla mnie 1 to Metin moim zdaniem oczywiscie.

Jak byś miał 11 lat to byś ją polubił.

Jak cos ten temat napisał małolat max 9/10 lat

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nie karmcie trolla, ludzie. Zupełnie nie wiem czemu ten temat jest "gorący". Jeśli nie lubisz Minecrafta to po co w ogóle o nim piszesz w tym dziale? Ludzie go lubią, ponieważ jest grą, która daje dużo możliwości i właściwie ogranicza Cie tylko Twoja wyobraźnia. Do tego ma parę opcji z gier RPG.

Opublikowano

Nabijanie postów, kiedyś czytałem że w minecrafta lubią grać osoby które w przeszłosci lubiły układać klocki LEGO, w moim przypadku to prawda;>

Opublikowano

Minecraft mozna go kochac albo nienawidzic ja gram od 1.2 wersji i mi sie nie znudziło. Nowy serwer ,modyfikacja , nowa wersja, w mojej szkole dawniej grasz w minecrafta jestes lamusem ja grałem mimo to i teraz cała klas gra....

;):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...