Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podajcie argumenty aby móc jechać na ...

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem mały .

Chce jechać na zjazd graczy z X serwera i muszę przekonać jakoś rodziców by mnie puścili .

Czy możecie podać mi jakieś argumenty , jakich mógłbym użyć ?

Koszt to ok . 150 zł .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Koniec roku się zbliża, zrób wrażenie na rodziach świadectwem z dobrymi ocenami. Oprócz tego postaraj się unikać do czasu wyjazdu kłótni i staraj się rodzicom pomagać w obowiązkach domowych.

Kilka przykładowych argumentów:

• Bo takie dobre oceny
  • Bo pomagam
  • Bo zależy mi na tym
Opublikowano

A więc tak .

Tata mówi że w pociągu na wakacje jest nie bezpiecznie bo dużo świrów jeździ . i nie zabardzo .

Mama nie ma zdanie więc jeśli zgodziłby się tata to mogę jechać .

ok 300 km .

Jadę z "kolegą" który ma 16 lat , ale tate to nie przekonało .

Powiedział że autobusem bezpieczniej .

Więc pogadam jeszcze z nim .

A wy wymyślcie coś na to , bo wolałbym pociąg ale w najgorszym wypadku jeśli się uda to pojadę autobusem.

Bo bardzo mi zależy .

Pozdrawiam .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

A więc tak .

Tata mówi że w pociągu na wakacje jest nie bezpiecznie bo dużo świrów jeździ . i nie zabardzo .

ok 300 km .

A wy wymyślcie coś na to , bo wolałbym pociąg ale w najgorszym wypadku jeśli się uda to pojadę autobusem.

Bo bardzo mi zależy .

Pozdrawiam .

To jesli ojciec juz wposmnial o autobusie, to nie zmuszaj go dalej o pociag, bo jesli bedziesz naciskal moze calkiem zrezygnowac. Teraz tylko " Liż mu tylek " co jakis czas wspominaj o tym, a moze sie zgodzi :D

Opublikowano

Mi tam rodzice zawsze pozwalają jechać na jakieś dłuższe wyjazdy, jeśli jadę ze znajomymi. Namów kogoś/oszukaj rodziców, że jedziesz z jakimś dobrym kumplem, że jadą tam jacyś rodzice etc.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Powiedz im, że mogą Ci zaufać i udowodnisz, że jesteś odpowiedzialny. :) Zadeklaruj, że będziesz pod telefonem oraz, że bardzo Ci na tym zależy.

Opublikowano

Udowodnij że się tym bardzo interesujesz. Jeżeli w ciągu roku miałeś słabe oceny i nie jesteś w stanie ich poprawić to chociaż ciężko pracuj by je poprawić to na nich powinno zrobić wrażenie poza tym pomagaj w domu i wspominaj że bardzo chcesz jechać a wakację się zbliżają.

Opublikowano

A więc tak .

ok 300 km .

Bo bardzo mi zależy .

Pozdrawiam .

Racja jazda z 16to latkiem to juz 100% bezpieczenstwo:D

@ nie no ale serio to tylko zalezy od tego jak bardzo Ci ufaja i tyle.

Opublikowano

musisz powiedziec ze jestes gejem i tata w tedy wpadnie w rozpacz hahahah xD tylko musisz mu powiedziec ze nie jestes pewien bo nigdy nie miales kontaktu z kobietami:DDD potem mu powiedz ze jedziesz na tom wycieczke z 10 kolezankami w twoim wieku i tata pomysli ze to ostatni ratunek dla ciebie i cie pusci przynajmniej tak sadze bo to prawdopodobne xD a potem tylko seks dziwki i blanty

Opublikowano

Kup sobie gaz pieprzowy/paralizator/Colta/maczete i powiedz, że o bezpieczeństwo nie musza się martwić :D Ale ja na serio, co innego niż te gadżety zapewni ci lepsze bezpieczeństwo?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

w teorii to wyjazd masz już zapewniony skoro rodzice a zwłaszcza mama powiedziała iż jeśli tata się zgodzi to blabla a tata że się waha. Teraz to tylko kwestia czasu.. nie narzucaj im się co 5 minut tylko powiedz jutro, za 3 dni i jakoś się uda :)

Opublikowano

Ty - Mamo, mamo mam sprawę.

Mama - Co chcesz synku?

Ty - Jest taka sprawa ,że jest zjazd graczy na pewnym serwerze mogę jechać na ,którym będą ludzie więc nic mi nie będzie grozić , mogę jechać?

Mama - Wypierdalaj do książek gówniarzu !

Top@

Jeśli nie masz argumentów na własnych rodziców to my mamy ci pomóc? ty znasz lepiej swoich rodziców nie my

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

musisz powiedziec ze jestes gejem i tata w tedy wpadnie w rozpacz hahahah xD tylko musisz mu powiedziec ze nie jestes pewien bo nigdy nie miales kontaktu z kobietami:DDD potem mu powiedz ze jedziesz na tom wycieczke z 10 kolezankami w twoim wieku i tata pomysli ze to ostatni ratunek dla ciebie i cie pusci przynajmniej tak sadze bo to prawdopodobne xD a potem tylko seks dziwki i blanty

Nie musisz nam pisać o swoich fantazjach i problemach egzystencjalnych. ;)

@Nie trać nadziei. Udowodnij rodzicom, że mogą Ci zaufać. Możesz nadmienić, że jeżeli całe życie będą trzymać Cię pod kluczem to nigdy nie nauczysz się samodzielności. Jesteś nastolatkiem i potrzebujesz pojechać gdzieś z rówieśnikami. :)

Opublikowano

Następnym razem zrób inaczej. Zamiast pytać Mamo, Mamo, Tato, Tato mogę jechać? po prostu powiedz że jedziesz. To całkiem nieźle działało na moich rodziców :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...