Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mineserv.eu -Zmiana IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mozliwosc zmiany IP servera z s123.mineserv.eu:12345 na blabla.srvmc.pl ale wyskakuje komunikat ze pliki jakies sie usna. Wiec mam pytanie czy jak zmienie IP to server sie uszkodzi ?

Opublikowano

No bo obecnie mam server z IP s63.mineserv.eu:21173 na hostingu mineserv.eu ale pogrzebałem w ustawieniach i możliwość mam własnego IP czyli mojanazwa.srvmc.pl bede miał. Ale pisze coś o plikach że sie usuna chyba. Nie wiesz czy to pliki serverowe czy co..?

Opublikowano

Daj ss co się wyświetla.

To ci powiem, bo tak to nie rozumiem.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Pisze takie coś:

Jeśli zmienisz wartość w polu Własna Domena usuniesz cały katalog www oraz bazę danych!!
Administracja nie przywróci straconych plików są one usuwane automatycznie.

Co oznacz ta baza danych ? :P BO nie wiem o co im chodzi dokładnie

Opublikowano

Nic ci się nie stanie. Bazy danych zapewne nie używasz skoro nie wiesz co to jest. Zmieniaj śmiało ip. jeśli chcesz sprawdzić czy masz bazę danych to wejdź w panel serwera => tam po lewej masz Advanced to rozwijasz, masz mysql database wejdź w to i jak tam nic nie masz to nie używasz bazy danych.

Opublikowano

Nic się nie powinno stać ;) Co niby mają DNSy do serwera MineCraft. Spokojnie podpinaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...