Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping, internet ;/

.SynteX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Od dłuższego czasu mam problem z pingiem...

Mianowicie, jest ping 30-40 a chwila i ping jest 700-1000 i tak skacze..

Czyściłem już kompa cclenerem i combofix, macie jakieś rady ? :)

Opublikowano

Telefon do dostawcy internetu ?

O to Ci chodzi ;d Emm dzwoniłem i mówił że wszystko jest dobrze ;) Wiec wina po mojej stronie ;)

Opublikowano

O to Ci chodzi ;d Emm dzwoniłem i mówił że wszystko jest dobrze ;) Wiec wina po mojej stronie ;)

Router, modem ? Moze ktos ci sie podpial do sieci? Jesli masz router to zmien haslo zabezpieczeniowe

Opublikowano

Router, modem ? Moze ktos ci sie podpial do sieci? Jesli masz router to zmien haslo zabezpieczeniowe

No mam router i mam hasło ;) Ale wątpię żeby było to bo ren router to jest taki że wyjedzie się z domu i już zasięgu nie ma ;/

Opublikowano

No mam router i mam hasło ;) Ale wątpię żeby było to bo ren router to jest taki że wyjedzie się z domu i już zasięgu nie ma ;/

Wystarczy ze ktos za sciana siedzi z laptopem :D Ja tak mialem i cisnalem dostawce internetu, a co sie okazalo, ze odkryli mi haslo i kradli neta :D

Opublikowano

Jak masz neostrade i dzwoniłeś do nich a oni mówią że to twoja wina to wiec że Cię w chuja robią.

Mój wujo miał taki przypadek że też dzwonił niby wszystko u nich okej, przyjeżdzą gościu a co się okazało połowy kabli w skrzynce nie było ;) (internetu przez przeszło miesiąc nie miał)

Opublikowano

Ale ja nie mieszkam w bloku tylko w domu jednorodzinnym...I nie mam z Neostrady tylko internet kablowy z wyrzysk.net.pl

Opublikowano

To na pewno jest wina dostawcy. Zadzwoń do nich, żeby przyjechali i ogarnęli ten internet ;D Zwykle taka kontrola trwa może 30min-1h.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jeżeli wina jest po twojej stronie to zresetuj router możliwe że jest przeciążony pakietami ;) też tak kiedyś miałem i działa.

Opublikowano

Jeżeli wina jest po twojej stronie to zresetuj router możliwe że jest przeciążony pakietami ;) też tak kiedyś miałem i działa.

Wciąż to robię ;/ Pomaga na 10 minut i dalej to samo ;/

Opublikowano

Jak masz neostrade i dzwoniłeś do nich a oni mówią że to twoja wina to wiec że Cię w chuja robią.

Mój wujo miał taki przypadek że też dzwonił niby wszystko u nich okej, przyjeżdzą gościu a co się okazało połowy kabli w skrzynce nie było ;) (internetu przez przeszło miesiąc nie miał)

Pierdolenie na tą neostradę już mnie nudzi. Jeden z lepszych dostawców. Mam neostradę od kilku lat i jak były jakieś usterki, to zawsze w ciągu kilku godzin było naprawiane. Pomoc przez telefon super, obsługa w salonie na 6 z + i koroną.

Ktoś korzysta z internetu przez wifi? Jak tak to formatuj tamten komputer.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...