Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] List ekonomiczny polecony, kiedy przyjdzie ;_;

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. To co w temacie.

We Wtorek mój tato kupił mi coś na allegro. W środę dowiedziałem się od sprzedawcy że pieniążki przyszły i paczka została wysłana. Pytanie jest takie kiedy to cholerstwo przyjdzie? : < Sprzedawca mieszka w Warszawie a ja Częstochowa (ok. 250 km chyba ). Rozumiem że odpada Czwartek ponieważ swięto... Jest jakaś szansa że przyjdzie dzisiaj? albo jutro. Żeby nie było ... wysłane przez PP -,-

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Do piątku będziesz miał, bynajmniej ja tak dostałem ostatnio, czekałem 4 dni robocze.

Opublikowano

Do piątku będziesz miał, bynajmniej ja tak dostałem ostatnio, czekałem 4 dni robocze.

Przecież w czwartek było Boże Ciało ;_; nie sądze żeby w ten dzień pracowali.

.

by Valky

Opublikowano

W czwartek nie został wysłany, a w weekendy nie wysyłają listów, ani nic. Jedyna nadzieja, że poszedł w piątek to zapewne jutro lub do środy powinien dojść, w końcu to ekonomiczna, a nie priorytetowa paczka.

Opublikowano

W czwartek nie został wysłany, a w weekendy nie wysyłają listów, ani nic. Jedyna nadzieja, że poszedł w piątek to zapewne jutro lub do środy powinien dojść, w końcu to ekonomiczna, a nie priorytetowa paczka.

Ale sprzedawca napisał mi że wysłał w środę. LOL xD Czyli można powiedzieć że czekam już 3 dni. 4 dni jeśli w sobotę w Cz-wie pracują : P

by Valky

Opublikowano

Dał do wysłania na pocztę... od razu paczek, listów nie wysyłają tylko w poszczególne dni. W końcu to poczta, a nie kurier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...