Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lamborghini Murcielago Roadster - klasa S?

lodik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy opłaca się pakować w lambo żeby przejść nim do S klasy czy raczej lepiej pozostać w czołówce A?

Opublikowano

Jeżeli nie masz żadnego wozu w klasie S to myślę że tak.

Roadster stuningowany na maxa może coś tam ugrać w klasie S.

Ale z drugiej strony chyba lepiej zostawić go w klasie A, bo tam jest to jeden z najlepszych wozów, a na pewno najszybszy z tych za IGC.

Opublikowano

W S mam LFA ale to słabe auto;p jednak zostawię w A, Lambo dobrze się tam odnajduje i w S już nie będzie tak kolorowo.

Opublikowano

Jak chcesz auto do S to nw czy jeszcze działa ale byl kod na porsche 911 gt3 rs 4.0 dobre auto nawet do S

Opublikowano

Działa, nie jest głupie nawet to Porsche :P ale chyba i tak jedyne sensowne wyjście jeśli chodzi o S to kupno Avantadora;p

Opublikowano

Jak chcesz auto do S to nw czy jeszcze działa ale byl kod na porsche 911 gt3 rs 4.0 dobre auto nawet do S

Są lepsze auta, a na dodatek:

[media=

]

Fajne jest i dobrze jeździ . Co do Gallardo to do S jak najbardziej , to przecież kozak ;)

Ale mi chodzi o to z B, a teraz i tak nie kupię, nie ma już a IGC. Jednak jest :)

461151420292002410470.png
Opublikowano

Roadster to auto przeznaczone raczej do dragów, ponieważ jest najlepszym dragsterem za IGC.

Dragi nie sa klasowe więc polecam ulepszyć go na maxa, żeby móc rywalizować z niektórymi graczami na Dragach.

Natomiast jeżeli chodzi o inne trasy to nie polecam robić go w klasie S ponieważ już w klasie A nie jest najmocniejszy

a w Klasie S raczej nie miałby szans z Aventadorami, Porschakami czy F1 :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

O, super odpowiedź, ale dragów nie jeżdżę ręcznie, zawsze na bocie je nabijałem więc i tak i tak większość była wygrana. Bardziej chodzi mi o wyścigi które ręcznie lubię śmigać moim Lambo. Mam to Porsche z kodu, lekko po tuningu, ale wstyd tym jeździć teraz... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...