Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lepiej privy czy orginal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej wiadomo że global najwięcej ludzi lepsza atmosfera zadnych przeróbek wydaje mi sie ze lepszy jest global ja osobiscie sprawdzalem priva to ni jak sie ma do jednego priva ktory byl jakies 5 lat temu ostatnio który był bardzo podobny do globala miał bagatela 35 tys osob...

Opublikowano

Global jest lepszy, jeśli cię na niego stać. Blizzard wypuszcza hotfixy szybko, jeśli jakiś bug się dostanie do gry. Na privach możesz wiekami czekać na fixa i się go nie doczekasz, i do tego... HEJT HEJT HEJT HEJT goni HEJT na Polskich privach.

Opublikowano

Glooobal jest o niebo lepszy. Dokładnie tak jak mówi DesoPL, hotfixy są bardzo szybko a na privach czat... szkoda gadać.
Atmosfera na Globalu jest niczego sobie, jeśli oczywiście trafisz na odpowiednich ludzi. Wszędzie znajdą się czarne owce.

Opublikowano

Wiadomo że czarne owce się znajdą. Jak czasami wbijam na konto trialowe, to widuje na Argent Dawn ERP. (Erotic Roleplay) Prywatnie to wszystko ok jeszcze, ale publicznie to raczej już nie teges.

Ale z tego co wiem, chodzą pogłoski że Blizzard ma zrezygnować z abonamentu w październiku. Choć ja w to osobiście nie wierzę...

Opublikowano

Wątpię by Blizzard zrezygnował z abonamentu. Moim zdaniem jest to główny przypływ funduszy :)

Opublikowano

Brak abonamentu? W WoWie? Za głupoty ludzie wymyślają ;p Co najwyżej mogą go znieść, gdy wreszcie wypuszczą Titana, co szybko nie nastąpi.

Zrób sobie konto trial, pograj trochę i zdecyduj czy kupujesz grę. Grając na prywatnych serwerach, tylko zniechęcisz się do tej gry.

Opublikowano (edytowane)

Kolejne takie pytanie.

To jak sie spytac, czy chcesz samochod z silnikiem czy bez..

Odpowiedz jest banalnie prosta - Global.

Nie zaczynaj nawet na priv.

Jak jestes ogarniety, to zapłacisz 20zł niesiecznie za WoW'a , a jak jestes jeszcze bardziej kumaty, to nie bd musiał nic płacic .. :)

*edit.

Nie wiem po co, rozpoczeła sie KOLEJNA dyskusja na temat F2P WoW'a, skoro autor pytał, o cos innego.

Tak btw. WoW nigdy nie bd F2P!

Edytowane przez LuuuuuuuziQ
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy teraz jaki patch chcesz bo to ludzie się podzielili na połowe od kiedy cata weszło ludzie uważają że blizzard zrypał WoW właśnie tym ja sam tak uważam i wole grać na privie (sunwell) gdzie działa Woltk i to na najwyższym poziomie do tego to polski serwer gdzie ma najmniej bugów itd a LK działa na HC jeżeli tobie bardziej się podoba pandoria z cata to idź na globa ale możesz równie dobrze na moltena gdzie masz też cata ale nie wiem jak tam jest bo nie grałem albo atlantic jak ci nie szkoda kasy to możesz oczywiście ale wybór to do ciebie zależy global jest o tyle dobry że najnowsze rzeczy tam są ale żeby dostać się do jakieś dobrej gildi to tak trza ogarniać że chyba trza byłoby mdleć przed kompem a jednak są takie no lify