Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak nie wyjść na frajera.

BronekZabijaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, w tym poradniku pokaże społeczności mpc, krótki poradnik jak nie być frajerem:
1. Jeśli masz na imię: Karol, Karolina, Karoniusz, Karasol, lub inne zaczynające się na Karo, masz ułatwioną sprawę! Karole i Karoliny zawsze nie są frajerami, jeśli masz na imię inaczej... Musisz trochę popracować... ale się tym nie smuć :<
2.Zawsze musisz postawić na swoim. Chyba, że na drodze do tego stoi Ci 150kg starsza pani, która zna kung - fu, karate, origami i inne japońskie słówka.
3.ZAWSZE!
4.Pamiętaj, by nigdy nie wyjść na frajera otwierając jakiś link...
6. Mówiłem nie otwieraj linków! Patrz punkt 4.
7. Nigdy nie pierz skarpet w niedziele po południu, tylko frajerzy piorą skarpety w niedzięlę po południu.
8. Tylko frajerzy mają frajerską tapetę na pulpicie, jeśli masz jakąś frajerską tapetę szybko ją zmień.
9. Mówiłem szybko!
10. Popatrz tu, jakie zarąbiste tapety! --> http://www.wallpapervortex.com/tag-wtf.html
11. Nigdy nie pisz jakimś frajerskim kolorem!
12. Ok, pewnie jesteś zdenerwowany, że ciągle jesteś frajerem, a się starasz...
14. Jeśli mas zkanały łzowe, szybko je wytnij skalpelem, tylko frajerzy płaczą.
15. WYTNIJ!
16. Pewnie sobie myślisz: "Pewnie sobie myślę jakiej muzyki mam słuchać by nie być frajerem". To bardzo frajerskie pytanie, ale odpowiem na nie.
17. Lista frajerskich piosenek:
18. Możesz słuchać wszystkiego oprócz powyższych frajerskich tytułów.
19. Nigdy :D nie :[ rób ;_; w O_o zdaniu ^.^ frajerskich C: emotikonów, :* które :| zabierają :) cały :< sens :3 wypowiedzi "D.
20. Nigdy :D
21. Nie jąkaj się ię ę ę ę, tylko tylko ylko ko ko frajerzy rzy y y y się jąkają.
22. Zabijaj pająki i mutanty.
23. Nie szczędź kul na powyższe kreatury!!!
24. Tylko frajerzy nie czytają tego poradniczka, frajerzy i pewna starsza pani z punktu 2.
25. Wieje nudą, zapuśćmy Danzela
26. "You spin me round, round, baby round round"
27. Zawsze jedz frytki z keczupem, a nie na odwrót! Tylko frajerzy jedzą keczup z frytkami.
28. Tylko frajerzy...
29. Tylko fraieszy majom broplemy z ortografiom. Fraieszy i ciedżi.
30. Na pewno przeczytałeśten cholerny poradnik?
32. Jeśli otworzyłeś link patrz punkt 4.
33. Только присоски понимают русский и хотим торговать урана за $ 50
34. NIE UFAJ NIEMCOM!
35. I KOREAŃSKIM GWIAZDOM MUZYKI POP.
To tylko fragment poradniczka, jęsli chcecie więcej poradniczków piszcie w postach pod spodem.
36. Tylko frajerzy piszą posty pod spodem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...