Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isrobot Na Rusro

alejajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewnien problem.

Otóż bot śmiga wszystko pieknie, uzywa skilli, idzie na spota, wszystko cacy dopoki nie zrobi tp do miasta. Wtedy nie chce sprzedawac itemow, kupowac konia, return skroli. Jeszcze nie chce robic tp do miasta gdy mu braknie potow albo zapcha sie eq. Ktos ma jakies propozycje aby te problemy zniknely??

Opublikowano

Ten bot jest w fazie beta, więc się nie dziw że coś nie działa :P

@DOWN

Chyba że tak. Niestety ja Ci nie pomogę, bo isrobota ostatni raz używałem rok temu.

Sig.png

Opublikowano

ja mam inny problem. Włączam łapkę potem wybieram wszystko ładnie elegancko klikam start game i.... nic sie nie dzieje, nie otwiera sie silkroad .wtf ?!

Opublikowano

mam ten sam problem co alejajka lecz czasem kupuje xD ale nie zawsze jak 0 dura nie robi tp itp .

Ale mam inny tez problem bot nie chce mi sprzedawac itemow + lub z blue jak to mozna zmienic?

Opublikowano

Witam ja mam problem że na Ruskim Silkroadzie skille mam takie jak nicki Ruskie heh nie wiem co jaki skill używam każdego pokolei tylko imbua cold mi się załącza heh ..

Opublikowano

a mi gdy daje start game wyskakuje takie coś:

Please Execute the " Silkroad.exe "

niewiem oco chodzi..:/

Opublikowano

Jak by ktos uprzejmie mogl pomoc byl bym wdzieczny :P A wiec postac bije bije a pewnym momencie siada i sie zatrzymuje, nie wiem czym to jest spowodowane i czy jakos da sie to naprawic. Jak by ktos wiedzial co z tym zrobic prosze jak najszybciej odpisac :P

Rekrut
Opublikowano

Mam takie pytanko

Gdzie dokładnie trzeba Isrobota wypakowac, bo wypakowalem w folderze z silkiem, to jak wlaczalem start nic sie nie dzialo.

Jak odpalalem w odrebnym Folderze to tak samo. A więc jak dokładnie ma to być??

hichigovq8.png
Opublikowano

Bota wypakuj gdzie chcesz, potem kliknij an taka biala raczke w folderze z botem. Raczka pojawi sie na pasku na dole obok zegara, kliknij 2x lewym na nia i doprowadz bota do sro_client.exe. Nastepnie kliknij prawym na raczke i daj start game. Po zalogowaniu sie na konto i wyborze postaci kliknij HOME na klawiaturze i sobie poustawiaj wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...