Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kicki w tibi (bez bota)

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam jedno pytanie skierowane do ludzi którzy mieli lub wiedzą jak temu zapobiec, otóż od czasu do czasu gram w tibi 118 palek ( i tylko jak w tibie gram) mam chwilowe net kicki. tzw nieraz się udaje i nie padnę ale są też i dętki więc, zastanawia mnie to czym to jest spowodowane bo normalnie nie mam takich 5 -10 sec kickow neta, nawet jak boce na roznych botach, to nie mam bo bym się juz nie wlogował wiec tylko jak gram na czystej tibi. Moze jakies zaporty czy co

Prosze o szybką pomoc !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tzw mam liveboxa i gram na aurorze.

Czyli sprawa na 995 wyjasniona.

Livebox orprucz tego ze czesto sie rozłacza to prze czesto traci plynnosc pakietow.

Nie polecam wgl grac na neostradzie w tibi , tym bardziej na livebocxie.

Opublikowano

witam, mam jedno pytanie skierowane do ludzi którzy mieli lub wiedzą jak temu zapobiec, otóż od czasu do czasu gram w tibi 118 palek ( i tylko jak w tibie gram) mam chwilowe net kicki. tzw nieraz się udaje i nie padnę ale są też i dętki więc, zastanawia mnie to czym to jest spowodowane bo normalnie nie mam takich 5 -10 sec kickow neta, nawet jak boce na roznych botach, to nie mam bo bym się juz nie wlogował wiec tylko jak gram na czystej tibi. Moze jakies zaporty czy co

Prosze o szybką pomoc !!!

W takim razie polecam CI wymienić livesyfa na jakiś porządny router

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

kurde to nie wiem jak ja to zrobie bo ja mam liveboxa podłączonego kablem telefonicznym ethernet i za bardzo nie ogarniam tych routerow (jakie są najlepsze i jak to by mialo wygladac) prosze o małe wyjasnienie bo kurde najchetniej bym zrezygnował z liveboxa ale 2 lata umowy jeszcze wiec lipa..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kurde to nie wiem jak ja to zrobie bo ja mam liveboxa podłączonego kablem telefonicznym ethernet i za bardzo nie ogarniam tych routerow (jakie są najlepsze i jak to by mialo wygladac) prosze o małe wyjasnienie bo kurde najchetniej bym zrezygnował z liveboxa ale 2 lata umowy jeszcze wiec lipa..

W takim wypadku nic nie zrobisz:)

Prawdopodobnie masz tez telefon i telewizje z TP:)

Opublikowano

Możesz mieć router ADSL , wtedy wpinasz kabelek telefoniczny do slotu na adsl i tyle;d, Szukaj routerów z seri tp link albo d-link

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Możesz mieć router ADSL , wtedy wpinasz kabelek telefoniczny do slotu na adsl i tyle;d, Szukaj routerów z seri tp link albo d-link

Dokładnie.

Znajdź router z modemem z anexem A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...