Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vi junglerka ?

DageQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Mam do was pytanie, a mianowicie czy Vi nadaje się na bardzo dobrego junglera ? Wypiszcie plusy i minusy Vi w jungli i podajcie jakiś ładny build jak możecie. Aha no i oczywiście napiszcie czy warto grać nią w jungli.

Opublikowano

Tak, ma escape, szybko czyści obozy, doskok, ultimate wykluczający apc/adc z walki.

Skille w jungli; zacznij z W, potem max. E.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Moim zdaniem jest to postać stworzona tylko i wyłącznie pod jungle, choć i tak znajdą się ludzie którzy pójdą na topa czy też mida.

Plusy:

- Tarcza w pasywie

- dość spory dash

- ulti bardzo dobre do inicjacji walki

- wytrzymała

- spory dmg

buildu nie podam bo sam nie mam wyrobionego, a zapewne napisze jeszcze kilka osób swoje zdanie więc wybierzesz ten właściwy ;)

Opublikowano

mierny jungler po nerfach, wersja skarnera z dmg, zbyt duze nerfy sprawily ze jest taka sobie

kocham twe posty

escape ,spory dmg w kazdej fazie gry ,dobra kazdej fazie gry ,mobilna ,ult do gankowania idealny

jak dla mnie minusow nie ma bo mozna ja skladac pod tanka jak i pod dps'a lub offtanka i wszedzie jest mocna

http://www.lolking.net/guides/81095

best build on earth by best jungler na

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...