Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]KwadratowaMasakraByRedziQ[NOWY SEZON][Skyblock][1.5.2][ClassicBoneMeal]

macio443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dedal007

Mikro: Jest.

Team(Red czy Blue): Red.

Nick: Ontario

Mikro: Jest

Team(Red czy Blue):Red

Opublikowano

Nick: Soja

Mikro: Studyjne

Team(Red czy Blue): Obojętnie

1krzys1 ma krzywa dubge

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Nick: Ic3m4n2u

Mikro: Tak

Team(Red czy Blue): Blue

Nick: koma12

Mikro: Tak

Opublikowano

Kiedy serwer on?

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Administrator powinien wiedzieć co to dobre zarządzanie serwerem. Sorry jeden nie ogarniesz wszystkiego, po drugie masz tak wkurwiający charakter że to poezja, każdy miał Ciebie dość. To tyle z moich uwag, powodzenia!

Opublikowano

bylo napisane ze serwer roz**** wiec chcialem screena z rozwalonego serwera

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

babiniu,czytaj uważnie, nie widzisz że serwer padł bo administracja była nie ogarnięta? ...

Hahahhaha kurwa, zajebisty jestes ... Zabilem jednego z blue bo sie wkurzylem i robicie z tego wielką aferę :)

#teams4bal

Opublikowano

Macio, teraz udowodniłeś jakim jesteś porządnym administratorem. Wyżywaj się na graczach, masz rację. Zrób sobie jakiś FreeBuild lub Survival i poszukaj kolegów.

Opublikowano

Nick: MineResim

Mikro: Tak :)

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Opublikowano

Macio, teraz udowodniłeś jakim jesteś porządnym administratorem. Wyżywaj się na graczach, masz rację. Zrób sobie jakiś FreeBuild lub Survival i poszukaj kolegów.

Apropo... Startuje serwer Free Build :)

zavira ... Czy coś tobie zrobiłem ? Tak wiem, zabijalem na gm ... Ale to byl czysty bulwers z mojej strony.

@edit

Jeżeli chodzi o mój charakter ... To gówno masz do niego :) Każdy po prostu jest sobą. I nie zmienisz tego, nawet jakbyś próbował. Zawsze wyjdzie taki jaki odpowiada danej osobie. OJEJU ZABIŁEM CIE RAZ STRASZNE BULWERS BANUJ MNIE NA TS WSZYSTKO :) Powodzenia z takim nastawieniem :***

@2edit

Każdy mnie nie chciał ?! Hahhahahahaha Żal mi cie kolego ^.^ Może dlatego że RZEKOMO dawałem itemy z GM, co jest nie prawdą, owszem zabiłem cie ale to jest tylko gra, zrozum

#teams4bal

Opublikowano

Hm, wiesz co napisałeś? Napisałeś że to tylko gra, Ty jesteś administratorem i Ty jesteś odpowiedzialny za to co robią użytkownicy i co sam robisz. To że sam sobie zepsułeś gre to nie moja wina, możesz tutaj winić samego siebie. Ja tylko spełniłem swoją role. Widać tutaj nie wiem jak to określić syndrom ADHD. Nie wiem po co piszesz od razu Shiftem lub Caps Lockiem. Myślisz że na kogoś nakrzyczysz? Komuś coś zrobisz? Żal to jest mi Ciebie, nadużywasz tego słowa tak samo jak innych "Omg", "Wtf". Pewnie nawet nie znasz znaczeń tych słów bo używasz np. słowa "Lol" w znaczeniu innym niż jest, jeszcze raz pozdrawiam i życze powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...