Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przelew i co dalej

masterwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z jakiego banku do jakiego robiłeś przelew?

Bo jak np. z x1 do x1 do dojdzie szybko a jak z x1 do x4 do może to dłużej potrwać.

Jak ma coś przyjść kurierem to przyjdzie szybko a jak zwykłym listonoszem to może to potrwać kilka dni.

@edit.

Ja źle zrozumiałem pytanie :C

Regmannn

Opublikowano

siema zrobiłem przelew w banku dziś i chciałbym się dowiedzieć czy coś przyjdzie do mojego domu np że pieniądze doszły na hosting?

nie. sledz na hostingu aż ci się zapełnij portfel.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Jak podałeś w banku nr. telefonu to Ci przyjdzie sms'em.(kwota taka i taka przeszła z twojego konta na coś tam ...)

A jak bank nie będzie miał z tobą żadnego kontaktu to nie wiem co będzie ale za pewne przyjdzie jakiś kwitek.

Regmannn

Opublikowano

Ja to właśnie zrobiłem przelewem z tą kartka inaczej druczkiem i mi chodzi jak zrobiłem ten przelew druczkowy to czy do mnie jakiś kwitek przyjdzie że pieniądze zostały dostarczone ? Na ten hosting?.

Opublikowano

A o co Ci wgl. chodzi przyjdzie czy nie przyjdzie mnie by to nie obchodziło a jak by przyszło to bym ten świstek do kosza wyrzucił :P

Patrz tylko czy masz kasę na hostingu jak się pojawi to już będzie ok, jeżeli nie pojawi się w ciągu iluś dni to idziesz do banku i wyjaśniasz sprawę.

Ale wątpię aby coś poszło nie tak.

Regmannn

Opublikowano

Ale ja to robiłem w banku i oni tylko znaja moje imie naziwsko i adres! Ale robiłem przelew druczkowy i chcem się dowiedzieć czy przyjdzie do mojego domu jakiś kwitek że pieniądze zostały dostarczone czy cos!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...