Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuję pluginu na CUBBOID's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu poszukuję pluginu na Cubboidy które działają na zasadzie tego iż: jeżeli dany gracz wpiszę jakąś komendę powiedzmy /xx otrzymuję Cubboid o danym rozmiarze (ustawienia w config lub coś takiego) dodatkowe komendy to /dodaj dodaję gracza /wyrzuc wyrzuca gracza , /usun usuwa Cubboid. Jeden gracz mógł by posiadać jeden Cubboid i jeżeli ktoś jest dodany do jakiegoś Cubboidu to nie może założyć swojego ani jak posiada swój Cubboid to nie może dołączyć do czyjegoś.

Za każdą sugestie podziękuję :) Myślę że wiecie o co mi mniej więcej chodzi ;) Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.

Opublikowano

Wystarczy WorldGuard + spolszczenie w bukkit.yml komend.

Ehh ale gracz będzie musiał sam zaznaczać dany teren, nie wiem czy można ustawić aby maksymalnie można było zaznaczyć XX bloków ... Trzeba by było ustawić takowe ogaraniczenie .. Amatorem jestem :( Nadal poszukuję ew. proszę o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...