Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamermod na PL - wykrywalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chcialbym sie dowiedziec czy kamermod jest wykrywalny i mozna dostac za niego bana?;>

Jeśli GM nie złapie Cię na gorącym uczynku to raczej nie chyba że ktoś nagra Ci demko ja jedziesz na sh na przykład.

Opublikowano

a tp za pomoca moda? Moge tego uzywac bezkarnie ? tzn no jak nikogo nie ma ;)

Aha i czy musze pobierac jakiegos HS czy cos w tym stylu? czy po prostu kamermod i tyle ;)

Opublikowano

Sam kamermod i jedziesz ja tp się w każde miejsce bo biegać mi się nie chciało a bana dostałem tylko i wyłącznie za FB za nic więcej.

Opublikowano

Witaj!

Kamermod jest niewykrywalny w 100% (nie mówię oczywiście o fb). Jeśli nikt nie złapie Cię na gorącym uczynku, ABSOLUTNIE nie ma szans na bana. Wiem to, gdyż używając kamera, miałem sprawę na Supporcie w zupełnie innej sprawie, sam do Nich napisałem. Sprawdzał mnie przy okazji sam Administrator i było wszystko okej, więc możesz go śmiało używać, jednak wszysztko z umiarem, pamiętaj :) Podsumowując - Logi itp się zgadzają, po logach nie dojdą że używasz kamera.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...