Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Jest taki mod?

RaceyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taki mod, który dodaje questy, misje? Chodzi mi o zmianę minecrafta w rpg. Wiem, że nie którzy od razu się rzucą o to pisząc " minecraft to sandboks! jak chcesz rpg to se włącz inn grę". Znam już The Legend of Notch, ale czy są jakieś inne mody? Za odpowiedzi daje like

Opublikowano

Więc tak ! Jest dużo modów, ale określ dokładnie co chcesz. Bo możesz wstukać w google Minecraft RPG Modpack i Ci wyskoczy paczka modów RPG, albo pobrać np. Technic launchera i wgrać sobie Mine/Slash.

Opublikowano

Mine/slash . Najlepiej wejdz na technicpack.net i poprzegladaj custom modpacki od uzytkownikow, jest tam masa takich paczek pvp, nie wiem ktora ma moze questy, ale pare tys stron przed toba. :}

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Więc tak ! Jest dużo modów, ale określ dokładnie co chcesz. Bo możesz wstukać w google Minecraft RPG Modpack i Ci wyskoczy paczka modów RPG, albo pobrać np. Technic launchera i wgrać sobie Mine/Slash.

Opublikowano

Ciekawe mody to: Millenaire oraz Tale Of Kingdoms

Szukam moda który dodaje questy. Nie zależy mi aż tak bardzo na Np. Rpg inventory. Millienarie jest fajne ale polega głównie na dostarczaniu surowców.
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...