Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawać T1E6 ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sprzedać T1E6, który dostaliśmy od Wargaming na święta ? Obecnie gram IS.

Opublikowano

Nie sprzedawaj bo będziesz żałował, to chyba najlepszy drugi tier, po drugie lepiej kolekcjonować czołgi premium.

Opublikowano

Ja go sprzedałem i cieszę się z zastrzyku gotówki jaki od niego dostałem. Może i był szybki, ale z celnością to wielka lipa.

Opublikowano

Oriox, dnia 06 Cze 2013 - 15:06, napisał:

Ja go sprzedałem i cieszę się z zastrzyku gotówki jaki od niego dostałem. Może i był szybki, ale z celnością to wielka lipa.

Hahaha.. od kiedy magazynkowce tego typu mają dobrą celność ?? To czołg na bliski kontakt.

x

Opublikowano

Sprzedałem po przejechaniu jednej bitwy. Nie kręci mnie gra II tierami, poza tym nie zarabia kokosów. Jeżeli masz już jednego mm, można sobie zrobić miejsce w garażu.

Opublikowano

I tak M18 bierze go na strzała ;) Dla mnie on świetny nie jest, ale każdy ma swoje zdanie.

Opublikowano

Dla mnie jest naprawdę przyjemny.

Bardzo szybko ładuje magazynek, ma dobrą mobilność. Penetracja nie powala, ale ten czołg, jak już ktoś wyżej wspomniał, jest na bliskie dystanse.

Ma dobrą, jak na tier celność w jeździe, szybko celuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...