Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1lv-- 60kk | Co kupić?

Szklanka Wody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60kk hmmm

najlepiej chyba eq na 45lv+ Elvin, biżuteria z xysa, Jakieś SP najlepiej warka +5 w góre, jak ci zostanie jeszcze to może jakieś dodatki typu dywanik:P

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Cześć! Mówisz, że masz 60kk i chcesz grać wojownikiem.. polecałbym tak:
*Elvin u6/7 +5/6
*Pancerz Moralności u6/7 +5/6
*Maska (chyba maska) małpy lub taki kapelusz 10% krytyka
*SP wara +5/9
*Biżuteria z xys'a (reski) -(jak wyżej)
i na pewno wróżka 48-50%

Myślę, że powinno Ci starczyć (zależy też jaki serwer). Nie kupuj nic od 1-45 lvla tylko ewentualnie zrób swoje. Takie podstawowe u4 +4 Ci starczy żeby wbić 45/46.

Opublikowano

Tak jak upy mówią. Nie opłaca się robić eq na lvl mniejszy niż 40 bo i tak lvlujesz dosyć szybko aby kupować jakieś kox eq. Kup dywan, krzaka centuriona. Wr ognia 50%. War + 9/10.

PRO TIP DLA WSZYSTKICH!
Nie zakładajcie tematów o nazwie "pytanko" "mam pytanie" "pomocy" bo wtedy zanika chęć kliknięcia na temat. Piszcie w nazwie tematu pewien problem jaki macie np. "[Pytanie] Mam 1lvl, 60kk i chcę zostać wojownikiem. Jak zacząć" i od razu chęć samego kliknięcia wzrasta.

Opublikowano

@up

Nie starczy mu kasy na takie eq chyba..

war +10 99j to prawie cala cena , + wrozka i centurion.

Ja ci polecam zakup elvina , jak najlepszego, ale nie kupuj od razu z nb , tylko napisz do osoby na notatce/szepcie, zeby ta cene zniżyć . Nastepnie zbroje na bodajze 52, kuszy nie kupuj.

Najwazniejsze to kupic wr 50 % i warka 99j, warka ja bym brał +0, zeby ludzie mysleli ze jestes nupem ;p albo jezeli chcesz full szpan , to kup takiego na ktorego ciebie bedzie stac.

Pamietaj, nie zaczynaj od kupna sp, na warka bedzie czas, w grze wystarczajaco duzo sie obraca po rynku, ze jak ktos ci wykupi twojego ulubienca, to nawet lepszy do ciebie wroci.

Myślę,że Ci pomogłem.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

skupil bym sie bardziej na expie ... nie oplaca sie kupowac tego elvina itd ... za tą kase kup warka ,crussa i kuszen na 45 albo 55(niepamiętam) i z tym do 70

Opublikowano

war +9 80j na avalonie 23kk? nie przesadzajcie :)

---

Resy jak barycz mowi

---

Elvin u7/6 +5/6/7\

zbroja z xysa?

dywan/skuter

---

jak ci zostanie to crussa albo berka :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam kupić najpierw:

-Pojazd

-warka min.+9 90j+ (mniejsze + nie opłaca sie, przy okazji bedziesz mógł dorobić kk na robieniu pieczęci cuba-100k / xyssen 250k)

-wr. ognia zwykła bo i tak z nm pewnie nie wbijesz 50%+

- reski z przepisu A s4/5

-Maska X, kapelusz malpy

Peta ci nie polecam poniewaz bedzie zbedny ci, chyba ze fibi/puszek/swinia

Opublikowano

a ja ci polecam :
-Dywan 6kk
-warka+10 (polecam ci maly job poniewarz szybko wbijesz na LOD jako luracz) 20kk/25kk
-resy z przepisu a 42% minimum 15kk all
-bizu z xysa czyli 43/44/45/ 1kk
-elvina u6/7 +6/7 1kk/2kk
-krzak dynia/tori (dobrze bija a ty tankujesz) :) 3kk/6kk
-wr z nm (40% lub 0%) zebys wbijal % :) 7kk/10kk
czyli tak 6+20+15+1+1+6+10= 59 :) (1kk na zbr z xysa (55lvl)) (resy to nawet tansze zalezy czy dobra okazja)

Opublikowano

po co mu dywan jak z warkiem +9 (tank) dojdzie wszędzie bez dywanu ... skup sie na sp/resach a eQ to sprawa drugorzędna na low lvlu od 70-75 eQ jest najistotnijszym elementem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja ci polecam :

-Dywan 6kk

-warka+10 (polecam ci maly job poniewarz szybko wbijesz na LOD jako luracz) 20kk/25kk

-resy z przepisu a 42% minimum 15kk all

-bizu z xysa czyli 43/44/45/ 1kk

-elvina u6/7 +6/7 1kk/2kk

-krzak dynia/tori (dobrze bija a ty tankujesz) :) 3kk/6kk

-wr z nm (40% lub 0%) zebys wbijal % :) 7kk/10kk

czyli tak 6+20+15+1+1+6+10= 59 :) (1kk na zbr z xysa (55lvl)) (resy to nawet tansze zalezy czy dobra okazja)

Również bym to polecił tylko na początku nie kupuj tego eq kup warka +10 wróżke i dywan wbij ten 40+ i ressy + eq .Wojem łatwo wbijesz lvl;e. I dropić piórka ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

wr 50%, war 9, eq 45+ jakies reski na 45lvl i dywanik, czapka malpy ; d +bizu na spokojnie powinno Ci styknac

a wlasciwie jaki serwer? :> to Ci mniej wiecej ceny wylicze.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...