Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oddzielne konta

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zauważyłem, że prawie każdy gracz inwestuje w jedno konto czyli robi np: 4 postacie i wydaje funds na ich rozbudowę. Zastanawiam się czy tracę coś robiąc postacie na oddzielnych kontach czyli na jednym e-mailu mam soldiera, na drugim gunnera itd. reszta postaci na tych kontach jest tylko do robienia VP, tak więc pytam czy coś tracę na takim sposobie prowadzenia kont. Wiem może trochę głupie pytanie, ale wcale nie gram długo w BFH i nie wiem jak to tu jest.

iuub.png

Opublikowano

Czasami się pomylisz i możesz kupić fundsy nie na to konto,co chciałeś. Może to jest fajne,ale ja wolę jedno konto,bo wtedy fundsy moge wydać na co chce. A gdy masz 2 konta,to kupisz funds,wydasz. Potem na innym koncie coś chcesz,to musisz kupić znowu.

Opublikowano

Rób jak chcesz, może i to jest sensowne,czasami są kody np 4000 FUNDS, wtedy wpiszesz go na 2. Wtedy możesz przeznaczyć Fundusze tylko na jednego bohatera, bo gdybyś miał przeznaczyć 4000 F na 3 czy 4 postacie, trochę krucho by było :D

mhraed.png

Opublikowano

Ja prowadzę 2 konta - w taki sam sposób, jak ty. Powiem, że są plusy i minusy. Jest ich dość sporo, ale największym minusem tego typu prowadzenia konta jest to, że nie rozdwoisz się. Nie da się kupić rzeczy dla danej postaci z pierwszego konta oraz z drugiego - musisz kupować oddzielne Fundsy ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz dodatkowe postacie, to czekaj na przecenę slotów, a jako ciekawostkę dodam że kiedyś się dało stworzyć 4 postacie za darmo.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...