Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje

DiStefano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka sluchajcie ja 20 czerwca zaczynam wakacje bo wyjezdzam ale asz mnie skreca bo doczekac sie nie moge w tym tygodniu taki zapierdziel masakra nie wiem co robic.

Opublikowano

To zapierdalaj skoro masz zapierdol.

Co z tego ze masz wakacje od 20 bo wyjeżdżasz skoro oceny i tak chyba przed 20 muszą być wystawione a później już się gówno robi w tych szkołach. ;)

Opublikowano

Siemka sluchajcie ja 20 czerwca zaczynam wakacje bo wyjezdzam ale asz mnie skreca bo doczekac sie nie moge w tym tygodniu taki zapierdziel masakra nie wiem co robic.

Zasadniczo to chyba powinieneś robić to, co do Ciebie należy, prawda? :x Jeszcze tylko 17 dni. Zleci szybciutko. Póki możesz pracuj, żeby później Ci się noga nie powinęła.

Opublikowano

Najlepiej przesiedz ten temat na mpc, zobaczysz jak szybko zleci ;)

Opublikowano

Dziwne pytanie ;x Co robić? To ja odpowiem:

1)Uczyc sie! Bo nie zdasz!

2)Wyjdz na dwor i w cos zagraj.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Pojechac na oboz , wybrac sie na jakies balety , wyjsc na dwor ze znajomymi , pojezdzic na rowerze , wieczorem pykac na kompie jak juz sie wroci po wszystkim:D

Jeszce jak masz mozliwosc to pojsc do pracy na troche :)

Opublikowano

Tak samo mam tylko ze wyjezdzam 15 :)

Opublikowano

Nie chcę nikogo krytykować ale to trochę bezsensowny temat :D Jak masz zapierdziel to pracuj czy ucz się nie wiem co robisz.

Opublikowano

Lepiej zapierdalaj zamiast patrzeć na wakacje.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...