Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ventris.pl Kamermod

Goldiebwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, zacznijmy od tego, że w cliencie nie ma root ani index. Jeżeli ktoś wie gdzie jest, lub co trzeba rozpakować aby był, to proszę o info, z góry dzięki. Druga sprawa to taka, że niby mam te IP serwa i pong, ale po wpisaniu wszystkiego w serverinfo ni chuja nie idzie. Błąd podczas łączenia z serwerem. Wszystko jest zapisane i wpisane na 100% dobrze, przeanalizowałem to bardzo dużo razy, podejrzewam, że potrzebny login packet, bo report nie został zmieniony. Zastosowałem się więc do poradniku kamera, lecz po wpisaniu wartości do CE nawet jej nie wyszukuje i tyle z login packet'u. Polecą limity lajków, nie każcie mi pisać w jakimś innym temacie, bo w tej chwili najbardziej mnie interesuje sprawa z root i index. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

skoro nie ma root i index to spewnoscia sa zapakowane do binki, co do 2 upewnij sie ze masz dobre porty, bo jesli porty logowania i ch beda zle nie wejdziesz.

sygna1.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer padł, pomoc Ci się już nie przyda . ^^

Serw padl ? Skad taka informacja ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...