Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wgrywanie map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli wrzucasz 'pusty' to jakim cudem ma sie zrobic np zadyrtowany? stworz swiat w mv i parkur przenies world editem, a nie cala mape przenosisz w miejsce nowo stworzonej.

Opublikowano

no to jak stary wgrywasz w miejsce nowego to nowy kasujesz to chyba logiczne. Wpisz sobie na yt World Edit co i jak, jeat masa poradnikow.

Opublikowano

Jak masz multiverse dobrze skonfigurowany, to wrzucasz mapkę z parkourem na FTP, wpisujesz /mv import <nazwa mapy> normal i później /mv tp <nazwa mapy> i powinno hulać :)

Opublikowano

@up Nie powinno Huklac BO WY NAPRAWDE NIE WIECIE O CO MI CHODZI , Umiem robic kilka swiatow ale po zrobieniu nowego swiata w folderze z nim mam region itp level cos tam cos tam i chce zeby na tym swiecie byla mapka parkour sciagnieta z neta a nie to co zostalo wyrenegerowane ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Nie powinno Huklac BO WY NAPRAWDE NIE WIECIE O CO MI CHODZI , Umiem robic kilka swiatow ale po zrobieniu nowego swiata w folderze z nim mam region itp level cos tam cos tam i chce zeby na tym swiecie byla mapka parkour sciagnieta z neta a nie to co zostalo wyrenegerowane ...

No to pobierz mapę z internetu np. z planetminecraft i wrzuć ją na FTP i tak jak napisałem - import i już... I nie mów, że my nie wiemy o co chodzi, bo to ty nie umiesz nam wytłumaczyć dokładnie jaki masz problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...