Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najbardziej opłacalne wyścigi

DonSpecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Swego czasu, najbardziej opłacalnymi zawodami był All In, ponieważ leciało najwięcej repa, kasy i jeśli dobrze wyścig siadł to wszyscy dostawali złote karty. Teraz skoro gram ponownie, zwracam się do was z pytaniem, które zawody warto jeździć (cały czas, w kółko) ze względu na hajs i rep?

Opublikowano

Polecam ucieczki drużynowe High Stakes i Late Deparature.

Pierwsza to dość szybka dwuosobowa ucieczka bez ograniczeń klasowych, druga to trochę dłuższa 4-osobowa ucieczka w klasie A.

Opublikowano

dzięki, zaraz przetestuje obydwie, jednakże liczę też na inne rozwiązania.

@edit.

przeleciałem tylko LD by HS nikt grać nie chciał, no i nie do końca ogarniam bo na nowych zasadach jest trudniej tą ucieczke wygrać bez wspomagaczy czy dobrych umiejętności... repa z mnożnikiem za 1 miejsce ponad 8k, a za sprinty dostawalem srednio po 3k, ale ucieczka zajmuje ponad 5 min a sprint niecałe 2...

btw. opłaca sie kupić 240sx z E klasy i robić go total pod prowadzenie?

wiem że wtedy będzie miał w chu... dużo, i zastanawiam sie czy to zrekompensuje speed i acc...

Opublikowano

Ja jeżdżę jeszcze Most Wanted , ale nie wiem , czy masz auto w klasie S :D Late Deparature to też świetna ucieczka . Z mnożnikiem na Most , można wycisnąć nawet 23 hasju i jakieś tam 12k respa z mnożnikiem ^^ . Co do 240sx to nie wiem za bardzo , jak chcesz go robić pod przyśpieszenie . Rozwiń swą myśl ;)

Opublikowano

Auto to nie problem, zawsze można złożyć :)

Co do 240sx, to włożyć do niego części tylko z prowadzeniem, bądź głównie pod to, tak żeby max było 249.

Zastanawiam się czy to ma sens na wygranie czegokolwiek.

Opublikowano

no ja nie wiem, silva zrobiony w ten sposób do 247 wygrywa 80% wyścigów (z samochodami 200-350) więc nie wiem czy do końca nie ma sensu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...